Een nieuw seizoen, een nieuwe website en nog meer nieuws: - A.K.C. ROHDA

Een nieuw seizoen, een nieuwe website en nog meer nieuws:

6 september 2023 17:00


De voorzitter aan het woord. Lees snel verder!

De maand augustus is alweer geweest en dat betekent dat de oefenwedstrjiden zijn gespeeld en de voorbereiding voor het nieuwe seizoen weer van start is gegaan.

Vanuit het bestuur even een paar belangrijke zaken vast even aanstippen:

  • Zoals niemand ontgaan zal zijn, worstelden wij het afgelopen seizoenvanwege persoonlijke omstandigheden met onze website. Met dank aan Anika, Ashley, Alyssa en ons tussentijds toegetreden bestuurslid Ivar gaat tegelijk met dit bericht de nieuwe website live!!!

  • Met grote dank aan Frits Wip die ons afgelopen seizoen uit de trainersbrand heeft geholpen, zijn we ook verheugd te kunnen mededelen dat de nieuwe staf van de selectie rond is. Patrick Stieltjes, Niek de Jong en Eric Houweling zullen deze mooie taak op zich nemen.

  • Verder goed nieuws dat we 2 sponsoren aan hebben kunnen trekken. De fima ITS zal als hoofdsponsor op de shirts en trainingspakken komen te staan en de firma Biltz op de rug van de shirts!

  • Naast al dit positieve nieuws toch ook de zorg dat we andermaal met een seniorenteam minder het seizoen in zullen gaan. Op de eerstvolgende JAV zullen wij met een Plan van Aanpak komen en hopen dat een ieder die Rohda een warm hart toe draagt zijn/haar steen bij wil dragen om onze club weer naar een gezonder niveau te brengen.
  •  
Wij verheugen ons op weer een mooi en sportief korfbalseizoen en hopen dat dit voor alle Rohdianen geldt.

Namens het Bestuur,
René Kruse
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!