Succesvolle brainstorm - A.K.C. ROHDA

Succesvolle brainstorm

21 november 2023 11:00


Zaterdag 18 november vond de grote brainstorm plaats in de kantine. Met een mooie opkomst, geweldige energie en veel goede ideeën was de avond geslaagd!

De avond begon geweldig met een overwinning van Rohda 1.  Dat was een voorbode van een zeer geslaagde brainstormavond in de kantine. 
Isabel, niet te verwarren met Isabella, had voor een heerlijk avondmaal gezorgd.  Daarna konden we van start.  Met 55  spelers, ouders, jeugdleden en oud-leden. We begonnen luchtig met een leuke quiz van Tessa en Debby en vervolgens een openingswoord van voorzitter René. 

De toekomst van Rohda stond op de agenda. En waar begin je dan? Met grote moeilijke vraagstukken of met de kern van wie we als Rohda zijn? Wij kozen voor het laatste, vanuit de visie 'gelukkig verenigen'.  Onder leiding van Job van Eunen gingen we op zoek naar Rohda's kernwaarden. En die hebben we gevonden: welkom, vriendschap, sociaal, betrokken, actief, saamhorigheid en open. 

In deel 2 hebben we in steeds wisselende groepen bedacht waar Rohda zich op verschillende thema's kan ontwikkelen. Er zijn beginnende 'plannetjes van aanpak' gemaakt op die ontwikkelpunten en er zijn afgespraken gemaakt voor een vervolg per thema. 

Nu moeten we doorpakken. De energie zit er, dus laten we die gebruiken. Op de eerstvolgende bestuursvergadering staat het vervolg op de brainstorm centraal en zullen we samen de vervolgstappen bespreken en met iedereen delen.

Voor de groepen die nu al aan de slag willen op hun thema: DOEN! En neem het bestuur hierin mee, zodat we kunnen ondersteunen en faciliteren waar mogelijk!

Wordt vervolgd!

Ivar 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!