🎄☃️ Kerstactie🧑‍🎄🎄 - A.K.C. ROHDA

🎄☃️ Kerstactie🧑‍🎄🎄

1 november 2023 22:45


Bestel de kerstbal, kerstwijn of chocolade weer.

KERSTACTIE 2023

Ook dit jaar hebben we besloten weer een heerlijke rode wijn, witte wijn, rosé en een prosecco in te kopen. Zeker nu alles duurder wordt is het belangrijk onze financiële acties te blijven doen voor de jeugd voor de diverse activiteiten. 

Het zou mooi zijn als (de ouders van) ieder kind 1 of 2 flessen wijn zou kunnen (ver)kopen. Er kan gekozen worden voor rode wijn, witte wijn, rosé en prosecco. Op deze flessen is weer een mooie foto geplakt van het eigen team, dus dat is ook weer een leuk aandenken aan dit seizoen. Het is natuurlijk ook heel leuk om zo’n fles cadeau te doen. Als alternatief hebben we ook dit jaar weer de dikke chocoladetabletten voor mensen die geen alcohol willen kopen. Het is de bedoeling dat er zoveel mogelijk flessen/chocolade verkocht worden voor de prijs van 

€ 7,-- per fles/€ 5,-- per chocoladetablet

Wil je meer flessen of chocoladetabletten, dan kan dit uiteraard en zijn wij daar alleen maar blij mee, dan kun je dit aangeven bij Karin (06-15028175). 

JE KUNT DE FLESSEN BESTELLEN BIJ KARIN.


KERSTBALLENACTIE 2023

De kerstballenactie loopt ook ieder jaar erg goed, dus ook die willen we voortzetten.  Dit zijn grote doorzichtige kerstballen met daarin een foto van het team van uw kind. De kerstballen zullen € 7,50 kosten. Deze ballen kunnen door iedereen worden gekocht bij de PAK-leden of bij Karin. Het is ook bedoeld als alternatief voor mensen die geen wijn willen kopen om welke reden dan ook. 

Ik (Karin) zal de komende weken langskomen bij de teams, maar schroom niet om zelf even op me af te stappen, want ik ben altijd met alles tegelijk bezig Je kunt me ook een bestelling mailen op: karin.spierings@upcmail.nl of appen: 06-15028175. 

De opbrengst van deze acties komt dit jaar dus ten goede aan de activiteiten die we voor de jeugd organiseren. 

Allemaal alvast heel veel dank voor de moeite en de medewerking aan deze belangrijke actie.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!