Hallo jongens en meiden, pappa’s en mamma’s.

Op zaterdag 20 november zal het grote Sinterklaasfeest weer plaatsvinden bij Rohda.

We starten om 11.00 uur en om 13.00 uur zal het feest ongeveer afgelopen zijn.

Door de nieuwe Corona-maatregelen zijn we verplicht alle ouders naar hun QR-code te vragen of een negatief testbewijs. Mocht je dit niet hebben, dan kunnen we je niet toelaten en wordt je verzocht je kind later weer op te halen.

Het feest is voor de Rohda-kinderen gratis en introducees betalen 2,50. Wel staat er op de bar een mooie doos waar iedereen een bijdrage in kan doen naar eigen portemonnee. Zo kunnen we het feest voor iedereen toegankelijk houden.

Traditiegetrouw zal er weer een mooi poppenkastverhaal zijn. Ook gaan we tussendoor weer een  mooie tekening/kleurplaat voor Sinterklaas maken.

En natuurlijk als hoogtepunt van het feest het bezoek van Sinterklaas met zijn pieten met hopelijk weer mooie cadeautjes. Na afloop blijven we allemaal lekker eten in de kantine eten.

Bel dus snel naar Karin, zodat je van een gezellige middag verzekerd bent.

Hieronder de kinderen die zich al hebben opgegeven. Sta je er niet bij bel dan even naar Karin.

Pharris, Deren, Abdullah, Deren, Roos, Pim, Hiba, Shamsedinne, Noor, Marley, Ziggy, Imany, Shazia, Zaeem, Zakaria, Rahma, Yasmine, Vincenzo, Zayaan, Amin, Ali, Daniyal, Rafael, Samuel, Stijn, Mila, Linde, Signe, Meysae, Noussayr, Nermine, Anru, Kelsang, Armin, Amina, Wail, Simon, Ayhan, Yusuf, Semih, Macy, Aiven, Owen, Ciara, Fajer, Riley, Mirsad, Isabell, Willem, Zoey, Tess, Yasmine, Jesse, Haydar, Layla, Armando, Dana, Fenje, Matz, Bram, Ceyda,

Heb je je kind opgegeven, maar staat hij/zij er niet bij, bel dan ook even naar Karin: 06-15028175