Hallo jongens en meiden, pappa’s en mamma’s.

Op zaterdag 20 november zal het grote Sinterklaasfeest weer plaatsvinden bij Rohda.

Alle kids tot ± 8 jaar van harte welkom op dit gezellige feest. We starten om 11.00 uur en om 13.00 uur zal het feest ongeveer afgelopen zijn. De F speelt die dag om 8.30 uur in Wormer, dus zij kunnen ook gezellig bij het feest zijn.

Het feest is voor alle kinderen tot ± 8 jaar. Broertjes en zusjes, neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn ook altijd welkom. Wil je dit grote feest meemaken, bel dan naar Karin: 06-15028175. Het feest is voor de Rohda-kinderen gratis en introducees betalen 2,50. Wel staat er op de bar een mooie doos waar iedereen een bijdrage in kan doen naar eigen portemonnee. Zo kunnen we het feest voor iedereen toegankelijk houden.

Traditiegetrouw zal er weer een mooi poppenkastverhaal zijn. Ook gaan we tussendoor weer een  mooie tekening/kleurplaat voor Sinterklaas maken.

En natuurlijk als hoogtepunt van het feest het bezoek van Sinterklaas met zijn pieten met hopelijk weer mooie cadeautjes. Na afloop blijven we allemaal lekker eten in de kantine eten.

Bel dus snel naar Karin, zodat je van een gezellige middag verzekerd bent.