De kick off is geweest op weg naar 100 jaar ROHDA op 1 maart 2022. Dit hele jaar staat in het teken van ons jubileum. We starten met Het Gouden Zomerfestijn en wel op zaterdag 5 juni 2021. Lees bijgesloten bericht goed en geef je zo snel mogelijk op bij mij. Dat kan via de mail of via de app op 06-15028175.

Laten we hopen dat er dan ook weer meer versoepelingen zijn en dat we deze dag gezellig kunnen afsluiten met een drankje en een bbq.

Ik reken op een grote opkomst. Het schijnt weer een superleuke route te zijn. Nodig vrienden en familie uit om deze gezellige dag samen te beleven.

 

Tot 5 juni.Het  Gouden Zomerfestijn op Zaterdag 5 juni 2021.

Terug van weggeweest om ons komend 100 jarig bestaan te vieren is hier het Zomerfestijn en dit maal natuurlijk met een gouden randje.                      Een wandel/puzzeltocht door ons fantastische Mokum.

Harry en Johan zijn er in geslaagd een route langs de mooiste plekjes van Amsterdam te vinden en wij beloven jullie dat er minstens één plekje bij zit waarvan jullie niet wisten dat dit in Amsterdam bestond.

Het is ook een lekkere tocht want zij leiden u langs de lekkerste appeltaart, de mooiste wijnen, de fijnste biertjes, koffie en frisdrank, dus u zult niets te kort komen.

We verzamelen om 11.00 uur op het ROHDA veld. Na aanmelding en betaling van € 2,50 p.p. ontvangt u de route en kunt u vertrekken naar bus 21, die u naar de halte Buiten Brouwerstraat brengt, alwaar de tocht begint.

Zoals het er nu uitziet mag de grootte van de groep uit maximaal 4 personen bestaan. Mocht er een versoepeling komen dan gaan we naar max. 8 personen en dan is er ook de mogelijkheid om voor € 10,– p.p. deel te nemen aan de BBQ.

Let op! Wat mag u niet vergeten: OV-kaart + mondkapje en minimaal 1 smartphone per groep.

Aanmelden kan bij: karin.spierings@upcmail.nl of app 06-15028175.