Beste deelnemers,

Ik heb begrepen dat jullie eerder op de avond een half afgemaakt mailtje hebben ontvangen. Dit was uiteraard niet de bedoeling. Onderstaand de mail die het moet zijn.

We hebben vanavond overleg gehad met de Evenementencommissie en zijn tot het besluit gekomen dat organisatorisch technisch het toch niet handig is om dit te organiseren zolang de avondklok er is. Wat de aanmeldingen betreft zijn dit tot nu toe nog maar 5 teams en wij vermoeden dat dit ook wel eens de oorzaak kan zijn.
We willen het niet afblazen maar verzetten naar vrijdag 16 april zelfde tijd. Voorwaarde is wel dat er dan geen avondklok meer is anders zal het die avond ook niet doorgaan. Hier krijgen jullie dan geen bericht over meer want je weet zelf wel of de avondklok er dan nog is of niet.
Hopelijk kunnen de teams die zich opgegeven hebben ook 16 april. Dit horen we uiteraard graag.

Groetjes,

Inge
namens de Evenementencommissie