[fsn_row][fsn_column width=”12″][fsn_text]

Dinsdag 11 Augustus rohda kamp

Na de dropping van gisteravond/nacht heeft iedereen een uurtje extra kunnen slapen. Wij werden om 9 uur wakker gemaakt voor het ontbijt. Na het ontbijt moest iedereen zich klaarmaken om het bos in te gaan. In het bos gingen wij levend stratego spelen. De vier teams waren verdeeld in twee teams. Team één en drie tegen team twee en vier. Het spel duurde anderhalf uur, na een hele harde strijd heeft ons team helaas verloren.

Toen het spel was afgelopen is iedereen met zijn eigen groepje naar huis gereden. Wij kwamen aan en gingen lunchen er stond een heerlijk broodje knakworst op ons te wachten. Na het lunchen moesten wij onze zwemkleding aandoen om een water-estafette te lopen. De water-estafette bestond uit een stukje sprinten, daarna met een bekertje op jou hoofd rennen naar een zwembad om vervolgens met jou tenen een knikker in het zwembad met schuim te vinden. Als jij die knikker had gevonden moest jij die buiten het zwembad gooien en kruipend door de modder naar het grote koude zwembad om nog één knikker te vinden. Als jij die knikker gevonden had en uit het zwembad had gegooid moest jij kaplaarzen aan waar vieze modder in zat. Met die modder laarzen moest jij rennen, waardoor die modder heel ver omhoog kan komen en er dus modder overal zit. Op het einde had jij een slip en slide, daarna moest jij sprinten naar de eindstreep.

Na de water-estafette begon het te regenen en te onweren. Later op de avond was de spelletjes avond. Iedereen zat in zijn eigen groepje en gingen steeds verschillende spelletjes spelen. De spelletjes waren een quiz, een race op vuilnis zakken, een parcour tussen twee personen waarbij er een appel tussen jou hoofd zat, geblinddoekt proeven en nog veel meer.

Tot slot gingen de ouderen binnen nog een spelletje spelen. Dat spel was dat jij een koptelefoon op had met muziek op en die muziek hardop moest neuriën. Iedereen zat te luisteren en moest raden welk liedje die gene aan het neuriën was.

Groetjes van Team 1; Lars, Kelly, senna, jaimy, jonathan, Bernadette, pharris, sienna, gijs

 

[/fsn_text][/fsn_column][/fsn_row]