[fsn_row][fsn_column width=”12″][fsn_text]

Rohda kamp dag 3

In de ochtend werden wij vroeg wakker gemaakt door de leiding, want er stond een drukke dag op de planning. Eerst gingen wij ontbijten en om 10:00 vertrokken wij naar het strand. Het was erg warm dus iedereen ging lekker zwemmen en spelen in en om het water heen. Om 12:00 gingen wij lunchen, maar het was geen gewone lunch want wij kregen MC donalds. Aan het einde van de stranddag had de leiding nog een leuke activiteit voor ons bedacht, alle kinderen moesten zolang mogelijk op 1 been blijven staan. Het record was 11 minuten en 8 seconden gewonnen door noa o.

Toen wij terug kwamen van het strand ging iedereen douchen en ’s avonds kregen wij een lekkere gehaktbal met doperwten, maïs en een aardappelschijf. Na het eten moest team 4 hints spelen. Hints is een spel waar je 1 minuut de tijd hebt om 4 woorden uit te beelden, er zitten 3 juryleden en hun moeten de woorden raden. Degene die de meeste woorden goed heeft uitgebeeld gaat door naar de halve finale.

Later in de avond stond er nog een dropping op de planning. Alle kinderen werden in groepjes verdeeld en gingen 1 voor 1 de bus in. In de bus kregen de kinderen een duikbril op die afgeplakt was, zodat de kinderen niks konden zien. Nadat het busje de kinderen ergens hadden afgezet moest jij samen met je groepje de weg terug vinden naar het kamp. Als je met je groepje de weg terug nar het kamp had gevonden kreeg je nog lekker een glas warme chocomelk met slagroom. Er waren 3 verschillende groepjes met allen een eigen dropping. De tijd verschilde dus van een half uur tot 4 uur lopen tijdens de dropping. Helemaal moe ons bedje in zodat we morgen weer energie hebben voor de activiteiten.

Groetjes team 4: Jamie, Feliene, Noa, Lisa, Meysam, Elan, Suzanna en Jackie.

[/fsn_text][/fsn_column][/fsn_row]