[fsn_row][fsn_column width=”12″][fsn_text]

Rohda kamp dag 2

We kwamen ons bed uit en waren allemaal erg moe, daarna gingen met ze alle ontbijten en ons klaar maken voor een potje volleybal. Tijdens het volleyballen heeft team drie natuurlijk weer 1 keer gewonnen, maar de uiteindelijke echte winnaar was team 2.

Er waren steeds twee teams aan het volleyballen tegen elkaar, en ondertussen speelde de andere twee teams een ander spel genaamd: biatlon. Bij de biatlon moesten we geblinddoekt drie rondjes lopen om een pion heen, en dan moest je proberen om twee ballen in het doel te schieten. Het was natuurlijk erg moeilijk om geblinddoekt twee doelpunten te scoren. Als je alle doelpunten had gescoord dan moest je naar de eerste pion met ski latten op het gras, miste je 1 bal moest je naar de tweede pion, miste je ze allemaal moest je naar de derde pion. De biatlon leverde hilarische beelden op.

Toen iedereen klaar was met volleyballen en de biatlon stapten we in de auto’s om naar het bos te gaan. Eenmaal in het bos gingen we levend Cluedo spelen. Bij cluedo is de opdracht om de moordenaar, moordwapen, moordplek en tijdstip te vinden. Dat doe je door enveloppen van andere kampen te stelen, in die enveloppen staan de woorden die je nodig hebt om de moord op te lossen. Natuurlijk heeft team drie gewonnen, zoals bij elk spel.

Na levend Cluedo hadden we even vrijetijd en mochten we doe wat we wilden. Na de vrijetijd gingen we lekker shoarma eten. Na het eten moest iedereen zich klaarmaken voor het bos, want we gingen de spooktocht lopen. Er was een spooktocht voor de kleintjes en een spooktocht voor de grotere.

Die van de grotere was wel een beetje enger en die hebben tijdens de spooktocht ook een emmer water ontvangen. Na de spook tocht is iedereen lekker naar bed gegaan.

En dat was het einde van alweer dag 2.

Groetjes, The winning team 3

Aka team Amerika

 

 

 

[/fsn_text][/fsn_column][/fsn_row]