[fsn_row][fsn_column width=”12″][fsn_text]

Jaja, de kogel is door de kerk: het zomerkamp kan doorgaan.
Door de lange onzekerheid is deze sponsoractie later dan gebruikelijk, maar ook dit jaar proberen we toch weer wat geld om het zomerkamp betaalbaar te houden, zodat we de kampprijs niet hoeven te verhogen.

Je kunt bij Karin een donatie doen bij de afsluiting op 5 juli of op een trainingsavond, maar je kan ook een sponsorbedrag overmaken naar A.K.C. Rohda: NL28INGB0004932160 o.v.v. “sponsoring zomerkamp 2020”.

Normaal hingen we formulieren met te sponsoren producten in het clubhuis, maar door alle perikelen rondom het Coronavirus was dat helaas niet mogelijk. Mocht je iets specifieks willen sponsoren, geef dat aan Karin door en zij zal dat noteren.

Mocht je vragen hebben, stel ze dan gerust. Mocht je zelf een leuk sponsorproduct weten of een leuk idee hebben, dan horen we dat natuurlijk ook graag. Alle initiatieven zijn welkom.

Ik hoop dat iedereen meedoet aan deze actie en dat we weer een mooie week tegemoet gaan in augustus.

Voor vragen: Karin: 06-15028175

[/fsn_text][/fsn_column][/fsn_row]