[fsn_row][fsn_column width=”12″][fsn_text]

Beste Rohdianen,

Gisterenavond zijn wij geconfronteerd met het feit dat het KNKV, als gevolg van de aangescherpte maatregelen van de overheid, heeft moeten besluiten de 2e helft van het veldseizoen niet door te laten gaan.

De gevolgen voor zowel het voortijdig beeindigen van het zaalseizoen als de gevolgen van de meest recente beslissing worden later bekend gemaakt.

Als bestuur zijn wij ons aan het beraden over de eventuele gevolgen voor onze club en uiteraard voor onze leden.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat er vragen zijn. Er moet op enig moment duidelijkheid komen, o.a. over de financiele afwikkeling voor en bij onze club. Daarvoor is het nog te vroeg.   .

Vragen zullen bijvoorbeeld gaan over contributie (echter is ook voor ons ook nog niet duidelijk of en hoe KNKV en de gemeente ons zullen compenseren), maar hopelijk ook hoe we elkaar kunnen ondersteunen in deze uitermate verwarrende periode. Tenslotte  is onze slogan niet voor niets al jaren:

 “Rohda is meer dan korfballen alleen”.

Of, en hoe wij dit verder vorm kunnen geven is zeker ook onderwerp van gesprek!

Wij hopen (en rekenen een beetje) op ieders begrip in deze. Wij wensen iedereen heel veel sterkte en wijsheid toe in deze moeilijke en verwarrende periode en willen slechts herhalen wat dagelijks uitgebreid gesteld wordt. Volg svp de instructies van de experts op, dat is ongetwijfeld de snelste weg om deze periode achter ons te laten

Met sportieve groeten,

Namens het Bestuur
René Kruse

Voorzitter

[/fsn_text][/fsn_column][/fsn_row]