[fsn_row][fsn_column width=”12″][fsn_text]

Zoals bekend is het bestuur al geruime tijd op zoek naar versterking en verjonging.

Wij zijn zeer verheugd nu bekend te kunnen maken dat Stepahnie Brewster (33, sinds deze week?) met onmiddellijke ingang, en in ieder geval tot en met de eerstvolgende JAV tot het bestuur is toegetreden.

Stephanie komt uit de “eigen kweek” en heeft  diverse teams en commissies doorlopen.De komende periode zal Stephanie als  “algemeen bestuurslid” starten, waarna wellicht een definitieve portefeuille zal kunnen worden toegewezen.

Stephanie hoopt zich binnen het bestuur verder te kunnen ontwikkelen. Zowel Stephanie als het bestuur hebben duidelijk de ambitie uitgesproken om de komende seizoenen er vol voor te gaan.

Wij hopen nog niet klaar te zijn met het aankondigen van verdere versterkingen, maar zijn al heel tevreden dat Stephanie voor ons heeft gekozen. Wij wensen haar dan ook heel veel succes en plezier binnen het bestuur!

Namens het Bestuur

René Kruse

[/fsn_text][/fsn_column][/fsn_row]