[fsn_row][fsn_column width=”12″][fsn_text]

Supernieuws uit de sponsorhoek. Rohda heeft een nieuwe sponsor. Het is de werkgever van Sharona van der Kooye: TKB. De professionele credit management organisatie bindt zich voor 3 jaar aan onze club en laat meteen van zich horen.

TKB is namelijk op zoek naar nieuwe medewerkers. Heb je interesse, neem dan contact op het Sharona. Zij helpt je verder. Om je over de streep te trekken vertelt Sharona in onderstaand interview waarom het zo tof is om bij TKB te werken. Meer informatie? Kijk onderaan dit artikel.

 

Interview met Sharona van der Kooye
TKB medewerker en Rohdiaan Sharona vertelt waarom het zo tof is om voor TKB te werken.

Hoe ben je bij TKB terecht gekomen?
Ik merkte dat ik niet goed op mijn plek zat bij mijn vorige werkgever. Ik ben toen actief op LinkedIn gaan zoeken naar vacatures. Al snel vond ik een vacature bij TKB die mij aansprak en ik heb gelijk gereageerd! Een dag nadat ik gereageerd had, ben ik gebeld door Tim. Telefonisch hadden wij een leuk gesprek en naar aanleiding van dit gesprek ben ik uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek op kantoor. Na wederom een fijn gesprek gehad te hebben, kon ik aan de slag bij TKB als HR- medewerker.

  Wat vind je het leukste aan je baan bij TKB?

 

Ik vind mijn collega’s en diverse werkzaamheden het leukste. Bij TKB werken we erg hard, maar hebben we tegelijkertijd ook veel plezier met elkaar en dat vind ik belangrijk. Mijn motto ‘Work hard, play hard’ past dan ook goed bij de normen en waarden van TKB. Verder vind ik het leuk dat er genoeg ruimte voor ontwikkeling is en dit ook gezien wordt door je leidinggevende. Stil staan binnen een functie en het gevoel hebben dat jij je niet ontwikkelt is geen optie binnen TKB.

Hoe ziet een werkdag/werkweek bij TKB eruit?
Bij TKB is geen werkdag hetzelfde. Ik heb iedere ochtend scherp wat voor taken ik die dag moet uitvoeren, maar eigenlijk loopt de dag altijd anders dan vooraf gepland. Wat wel elke week hetzelfde is, zijn onze vergaderingen. Binnen TKB werken we met het concept Lean. Dit houdt in dat wij elke maandag terugkijken op die week ervoor. In deze meeting bepalen we de koers van de aankomende week en alle taken die uitgevoerd dienen te worden. Op de woensdagochtend hebben we een dagstart. In deze meeting bepalen we of we goed op weg zijn om alle taken van die week af te krijgen of er bijgestuurd moet worden. Ten slotte sluiten we op vrijdagochtend de week af. In de weekafsluiting evalueren we hoe ver we met onze taken zijn gekomen en blikken we terug op de samenwerking van de afgelopen week. Om de week op vrijdagmiddag sluiten we de week met alle collega’s af op de borrel. Iedereen die mij kent weet dat ik het socializen met anderen onder het genot van een borrel zeker niet oversla!

Wil jij interessante werkervaring opdoen of heb je vragen? Neem dan contact op met mij via: 06 82 80 67 34

[/fsn_text][/fsn_column][/fsn_row]