Op zondag 22 december gaat het weer gebeuren Ons gezellige Kerstdiner in een mooi versierd clubhuis. Deze traditie houden we uiteraard in ere.

We beginnen om 16.00 uur met alle pupillen en de kangoeroes. Daar zullen ook de trainers/coaches bij aanschuiven, alleen zullen die later zelf ook nog eten.

We keren weer terug naar oude tijden en het is weer de bedoeling dat alle kinderen zelf iets maken en dat meenemen naar de kantine, waar we dan een mooi buffet gaan maken van alle lekkere hapjes. Dat was vorig jaar weer een groot succes, dus houden we het erin. Na het eten sluiten we af met een leuke Kerstbingo. De kinderen kunnen om 18.00 uur weer worden opgehaald in het clubhuis. Het is niet de bedoeling dat de ouders bij het Kerstdiner blijven en we verzoeken de ouders ook niet te vroeg te komen om de kinderen op te halen.

Omdat alle kinderen iets moeten maken is het handig even aan Karin door te geven wat je gaat maken, zodat we niet een hele tafel met alleen kip of alleen gehaktballetjes hebben. Het zou leuk zijn als we een gevarieerde tafel hebben met hapjes die de meeste kinderen lekker zullen vinden.

Als alle pupillen naar huis zijn, zullen we om 19.00 uur starten met de tweede ronde. Hier schuiven de senioren, junioren en aspiranten aan. Het is een hele organisatie natuurlijk, dus:

bij deze de oproep om je heel snel op te geven bij Karin, zodat we op tijd kunnen inschatten hoe we het dit jaar gaan aanpakken. Dat geldt dus voor alle senioren, junioren en aspiranten. De inschrijfdatum sluit op 15 december!!!! Dus aarzel niet en onderneem nu gelijk actie.

In principe zullen we bij deze ronde met z’n allen gaan tablecheffen, met bakplaten dus. We willen vragen of ieder team zelf twee bakplaten kan regelen. Deze groep moet bij opgave gelijk even doorgeven of ze vooraf een courgettesoep willen of een tomatensoep.

Even bellen of mailen naar Karin: 06-15028175 of pak@rohda.com. De eigen bijdrage voor deze groep is € 10,00. Na het eten zullen we nog lekker kunnen kletsen onder het genot van een drankje en een gezellig muziekje.

Vragen? Bel dan ook gerust even naar Karin.

Opgaven 1e ronde:
Max, Robin, Senna, Vanessa, Nikki, Noa, Lisa, Gabriël, Jonathan, Jaimy, Mert, Luca, Matteo, Boaz, Angela, Julia, Quentin, Jazz Rae, Seyra, Suzanna, Fiene, Angad, Sophie, Riya, Pharris, Deren en Bram.

Opgaven 2e ronde:
Enzo, Jeffrey, Anika, Alyssa, Isabella, Bas, Nienke, Gerben en René
Roy, Ryan, Mischa, Ashley, Mandy, Danicia en Lekeisha
Hoogje, Stephanie en Tessa
Karin, Karin, Denise, Emmy, Cor en Ineke
Lieke, Noa, Britt, Emily, Kayo en Jamie.

Sta je er (nog) niet bij? Bel dan snel naar Karin, zodat je verzekerd bent van een plekje.