De laatste jaren liep de Kerstwijnactie erg goed en hebben we besloten ook dit jaar weer een heerlijke rode wijn, witte wijn, rosé en een prosecco in te kopen.

Het zo mooi zijn als (de ouders van) ieder kind 1 of 2 flessen wijn kan (ver)kopen. Er kan gekozen worden voor rode wijn, witte wijn, rosé en prosecco. Op deze flessen is weer een mooi etiket geplakt met het eigen team, zodat ook deze flessen weer een leuk aandenken aan dit seizoen vormen. Het is natuurlijk ook heel leuk om zo’n fles cadeau te doen. Het is de bedoeling dat deze flessen verkocht worden, al mogen ze natuurlijk ook door uzelf gehouden worden, voor

€ 7,– per fles.

Wil je meer flessen, dan kan dit uiteraard en zijn wij daar alleen maar blij mee, dan kun je dit aangeven bij Karin (06-15028175).

JE KUNT DE FLESSEN BESTELLEN BIJ KARIN.

 

KERSTBALLENACTIE 2019

De kerstballenactie loopt ook ieder jaar erg goed, dus ook die willen we voortzetten.  Dit zijn doorzichtige kerstballen met daarin een foto van het team van uw kind. De kerstballen zullen € 7,– kosten. Deze ballen kunnen door iedereen worden gekocht bij de PAK of bij Karin. Het is ook bedoeld als alternatief voor mensen die geen wijn willen kopen om welke reden dan ook.

Ik (Karin) zal de komende weken langskomen bij de teams, maar schroom niet om zelf even op me af te stappen, want ik ben altijd met alles tegelijk bezigJ Je kunt me ook een bestelling mailen op: karin.spierings@upcmail.nl

De opbrengst van deze acties komt weer ten goede aan de diverse jeugdactiviteiten die we door deze acties betaalbaar kunnen organiseren in 2019 en 2020.

Allemaal alvast heel veel dank voor de moeite en de medewerking aan deze belangrijke actie.