Zoals jullie zien hebben we dit evenement verplaatst van 22 september naar 13 oktober, omdat we te weinig tijd hadden om jullie allemaal persoonlijk te benaderen, waardoor jullie ook te weinig tijd zouden hebben om vrienden/vriendinnen te regelen. Verder blijft alles hetzelfde, zie hieronder!

 

Zoals jullie weten proberen we weer een hoop kinderen enthousiast te maken voor Rohda. Op zondag 13 oktober organiseren we een leuke activiteit. Bij de A en B spelen we een mixtoernooi. Dit houdt in dat elke speler minimaal 1 introducée moet meenemen. Je kunt een team vormen met maximaal twee Rohdianen en dus minimaal 2 introducés. We proberen zoveel mogelijk teams samen te stellen.

Bij de pupillen moet elk kind minimaal 1 vriend of vriendin meenemen, maar meer mag natuurlijk ook. Daarmee stel je ook je eigen team samen. Je speelt dan altijd met je eigen vrienden/vriendinnen.

Afsluitend zullen we lekker met z’n allen lunchen.

Het zou natuurlijk fantastisch zijn als iedereen zoveel mogelijk vrienden en/of vriendinnen meeneemt naar deze dag. Mis­schien vinden ze het zo leuk bij ons dat ze ook graag lid willen worden.

Dus doe je best op school en in de buurt.

Degene die de meeste vrienden/vriendinnen meeneemt krijgt van ons natuurlijk weer een prijs. We gaan zelfs nog een stapje verder. Degene die voor de meeste nieuwe leden zorgt, dus dat ze echt lid worden van Rohda, die krijgt aan het einde van het seizoen een SUPERPRIJS. Dus doe je best en sleep deze superprijs in de wacht.

 

We hebben voor deze dag natuurlijk ook hulp nodig: scheidsrechters en enthousiaste ouders die aan deze actie willen meewerken.

Geef je snel op bij Karin of één van de andere PAK-leden, zodat we straks superveel teams hebben spelen op ons veld.

 

Alvast bedankt.