Over een week is het dan zover: ons gezellige ZOMERKAMP. Er gaan dit jaar zoveel kinderen mee, dat we het grotere huis op deze locatie hebben moeten/kunnen huren.

Zaterdag 17 augustus vertrekken we eindelijk en we komen ook dit jaar weer op vrijdag thuis, nl. op 23 augustus. Ik hoop dat iedereen ondertussen het kampgeld heeft betaald. Zo niet, doe dit svp per omgaande, want het moet voor vertrek echt betaald zijn.

We verzamelen zaterdag om 10.30 uur op het veld. Laat even weten als je rechtstreeks gaat, zodat we niet voor niets staan te wachten. Mocht je rechtstreeks gaan dan kun je je daar om 11.30 uur melden. Het heeft onze voorkeur dat iedereen op het veld verzamelt.

We vinden het geweldig dat er dit jaar ook zoveel nieuwe kinderen gaan. Lees allemaal het kampkrantje dat jullie per e-mail hebben ontvangen goed door. Daar staat alles in wat je voor deze week moet weten.

Voor vragen kunt je natuurlijk altijd even bellen/appen naar Karin.

Het thema voor deze week is GAMES, dus op de bonte avond mag je verkleed in dit thema.

Meegaan:

A: Lotte, Britt, Noa, Emily, Elise, Jackie, Kelly, Mischa, Lars, Rick en Emre

C: Kayo, Jamie, Yunus, Roan, Lot, Larissa, Trecy, Dilara en Lisa

D: Max, Robin, Senna, Vanessa, Abigail, Nikki, Noa en Lisa

E: Aletta, Bernadette, Angela, Gabriel, Boaz, Mert, Brem en Jonathan

F: Jazz Rae, Julia, Jaimy, Luca, Matteo, Sophie, Muhammed, Djoeke, Mahi en Fiene

Overige: Meysam, Fender, Sienna, Senna J., Liam, Quentin, Noah, Cleo en Feliene

 

Wij hebben er heel veel zin in en we hopen jullie natuurlijk ook. We moeten alleen nog wel even de weergoden gunstig stemmen?

Voor meer info: Karin: 06-15028175.