Vorig jaar viel deze actie een beetje in het water door een druk programma, maar ook dit jaar proberen we weer wat geld op te halen om het zomerkamp betaalbaar te houden, zodat we de kampprijs niet hoeven te verhogen. Je kunt bij Karin een donatie doen de komende maanden, maar je kan ook een sponsorbedrag overmaken naar Rohda: NL28INGB0004932160 o.v.v. “sponsoring zomerkamp 2019”.

Op de herentoilet in het clubhuis hangen weer formulieren met te sponsoren producten. Er valt van alles te sponsoren. Het geld kan je aan Karin geven. Dat wordt allemaal hiervoor gebruikt uiteraard. Mocht je vragen hebben, stel ze dan gerust. Mocht je zelf een leuk sponsorproduct weten of een leuk idee hebben, dan horen we dat natuurlijk ook graag.

Want u weet:

Alles wordt steeds duurder en we willen de kampprijs niet verhogen.

Ik hoop dat iedereen meedoet aan deze actie en dat we weer een mooie week tegemoet gaan in augustus met onze jeugd. Mocht je kind mee willen op kamp, dat kan van 1 nachtje tot 6 nachten (dat kan per dag bekeken worden), geef dat dan door aan Karin. Er komt snel meer informatie op de website.

Gezien het succes van vorig jaar verwacht ik dat veel nieuwe kinderen ook graag mee willen.

Voor vragen: Karin: 06-15028175