Het was zaterdag feest in Sportcentrum Ookmeer! Rohda D1 wist namelijk in de kampioenswedstrijd met maar liefst 15-3 te winnen van ZKV D2. Deze toppers hebben er hard voor geknokt dit seizoen, onder leiding van Sharona en Jeffrey.
Wij willen ze dan ook van harte feliciteren met de beker. 

Hieronder het verslag van de wedstrijd:

Afgelopen zaterdag 16 maart 2019 speelde de D1 om 12 uur thuis tegen ZKV. Het was de kampioenswedstrijd,  hoewel, ze op papier al kampioen waren omdat de Apollo het vorige weekend dure punten had laten liggen, was het niet minder spannend, we moesten toch tegen de nummer twee van de lijst. De Rohda tribune was goed gevuld met familie van de spelers en dat maakte de druk er niet minder op. Isabel trommelde de spelers van Rohda naar hun eerste punt. Er werd lekker gescoord en er waren mooie combinaties tussen de spelers. In de rust stond Rohda 6-0 voor, dit kon bijna niet meer mis gaan, ook na de rust ging het scoren lekker door en eindigde de wedstrijd in 15-2. We waren nu echt kampioen. In de kantine werden bekers uitgereikt en een leuke taart met zwart gele punten gevuld met paaseitjes, de kinderen waren erg blij. We zijn tot nu toe ongeslagen, nog 2 wedstrijden te gaan om deze ongeslagen status vol te houden!!!

54233727_2584919658190510_7592910246935265280_n