In november zijn we met de Horizon gestart om daar onder en na schooltijd korfbaltrainingen te verzorgen aan de groepen 1 t/m 4. Daar geven we drie lessen onder schooltijd en 3 naschoolse lessen die redelijk bezocht werden. Daarvan traint nu een aantal kinderen bij de F-jes mee en ook een aantal bij de kangoeroes.

In januari zijn we gestart bij de Lukas. Ook daar trainden we de groepen 1 t/m 4 en daar hebben we afgelopen woensdag de laatste naschoolse les gegeven. Op deze laatste dag waren er 8 kinderen, maar ondertussen trainen er al 5 kinderen van deze school mee op de zaterdag bij de kangoeroes en als het goed is komen er van de laatste 8 naschoolse kinderen deze zaterdag ook weer 3 kinderen meetrainen. Dat is natuurlijk een hele goede score.
Nu moeten we er natuurlijk voor zorgen dat we deze kinderen aan de club kunnen binden, zodat ze over 1 of 2 jaar allemaal wedstrijden gaan spelen en dat we onze club van onderaf weer flink kunnen opbouwen.
In maart starten we met de derde school. Dan gaan we naar de Pieter Jelles Troelstraschool. Daar gaan we aan 17 groepen les geven. Laten we hopen dat we ook daar weer een aantal nieuwe kinderen enthousiast kunnen maken om mee te komen trainen.