Dat vinden wij allemaal! Alleen komt er achter de schermen wat meer bij kijken dan je van tevoren zou denken. Nu worden deze taken uitgevoerd door een te kleine groep mensen. Dit moet anders!

Het uitgangspunt is dat iedereen die verbonden is aan onze club, vrijwilligerstaken doet. Vanaf nu is per wedstrijddag één team verantwoordelijk voor alle taken op die dag. Zodat iedereen kan genieten van zijn/haar korfbaldag. Denk hierbij aan de zaal/velddienst, kantinedienst en het fluiten van de jeugdwedstrijden.

Rohda 3 beet het spits af op 2 februari en zij hebben met het hele team deze dag draaiende gehouden! Van tevoren kregen ze het draaiboek en samen hebben ze de taken verdeeld. Voor de taken tijdens hun eigen wedstrijd hebben ze vervanging geregeld, precies zoals de bedoeling is. De A1 is de volgende thuiswedstrijden aan de beurt. De volledige planning voor dit zaalseizoen staat hieronder:

Datum Team  
2 februari 2019 R3
2 maart 2019 A1 Alleen R1 en R2 spelen
9 maart 2019 R4 Sporthallen Zuid
16 maart 2019 R5
30 maart 2019 R1+R2 R1 en R2 spelen niet

 

Wanneer het veldspeelschema bekend is zal de planning voor het veldseizoen worden gedeeld zodat jullie er tijdig rekening mee kunnen houden in jullie agenda’s.

Met vragen kunnen jullie terecht bij de vrijwilligerscoördinatoren Kira Scheerman en René van den Hoogen (vrijwilligers@rohda.com).

Samen zorgen wij ervoor dat wij allemaal kunnen blijven genieten van het korfballen!

Mede namens het bestuur,

De vrijwilligerscoördinatoren Kira Scheerman & René van den Hoogen