De F1 is een paar weken vrij, dus tijd om wat leuks te doen met z’n allen.

Er werd uiteindelijk besloten om naar de bioscoop te gaan. Zaterdag 29 december was het dan zo ver. We waren uiteindelijk met 10 kinderen: Jazz, Julia, Jaimy, Luca, Matteo en Jayden. Ook Sophie was mee, want zij traint veel met de F1 mee en Angela, Boaz en Gabriel waren mee als broer/zus. Ook waren er 7 volwassenen mee, dus het was een gezellige groep.

We zijn naar de film Gringe geweest in de Pathé Arena. Dat was een 3D film, dus iedereen zat heel modieus met een mooi brilletje in de bioscoop. Het was een superleuke film, echt een aanrader voor iedereen. De kids hielden het allemaal vol, want de film duurde best lang.

Na afloop werd er uiteraard afgesloten met een lekker kindermenuutje bij de Burger King waar alles naar binnen ging.

Het eerste teamuitje van de F1 is een feit en we hopen dat er nog meer zullen volgen, want iedereen heeft het erg leuk gehad.

Groetjes,
Karin

thumbnail_foto Burger King december 2018 (1)