Na twee oefenwedstrijden gespeeld te hebben en ongeslagen te zijn ging het afgelopen zaterdag om de punten.

De kinderen hadden natuurlijk zelfvertrouwen getankt tegen KVA en Swift, maar dat waren teams met alleen meisjes en wij hebben 2 meisjes en 4 jongens.
Zaterdag stonden we dan ineens tegenover 4 jongens. Maar ook dit team speelde voor het eerst competitie dus waren ook nog wat onwennig.
Zaterdag waren Jaimy en Isabella er niet bij, beiden moesten zwemmen, maar gelukkig wilde Quentin ons komen versterken.

Na de tegenstanders te hebben aangewezen gingen we van start. We waren in het veld duidelijk sterker maar de doelpunten bleven uit. Er werden echt heel veel kansen gemist.
Een beetje te onrustig schieten was daar de oorzaak van. Gelukkig ging dat in de loop van de wedstrijd steeds beter en kwamen we 2-0 voor.

Het werd nog even spannend met 2-1, maar gelukkig liepen we daarna weer uit naar 3-1 en 4-1 en vanaf dat moment zat de wedstrijd in de knip. Oosterkwartier had het moeilijk met de lengte van onze mannen en we scoorden er ook lustig op los. Luca had z’n schot gevonden en schoot nu lekker rustig en ook Matteo had het gat gevonden.

Jayden zat overal tussen met z’n lange armen en Quentin had veel mooie passes. Jazz kleefde bij haar tegenstander, zodat er uiteindelijk een mooie 11-3 overwinning werd behaald. De doelpuntenmakers weet ik niet meer precies, maar bijna iedereen heeft wel gescoord en dat is natuurlijk heel erg goed.

Op naar zaterdag, dan spelen we weer tegen Swift. Quentin bedankt voor het meespelen en alle ouder bedankt voor het rijden.