Afgelopen dinsdag was de jaarvergadering en werd duidelijk dat er nog steeds een groot probleem ligt bij de vrijwilligers. Er is besloten dat er toch een verplichting gaat komen voor alle leden. Daar ben ik uiteraard heel blij mee en ik zou graag als eerste onze belangrijkste vacature bij de jeugd bekend willen maken.

We hebben na 2 jaar hard werken met kangoeroedagen en Sportimpuls activiteiten een grote groep nieuwe kinderen. De kangoeroes zijn dit jaar veelal overgestapt naar de pupillen en dat heeft geresulteerd in twee nieuwe teams, nl. de F1 en de E1. Daarnaast trainen er nog veel kinderen mee die ook willen gaan spelen zodra ze beschikbaar zijn op zaterdag. Er moeten vaak eerst zwemdiploma’s gehaald worden.

Ik wil jullie laten zien wie er in deze teams spelen. Later zullen er natuurlijk interviews met alle kinderen op de website komen, zodat jullie ze beter leren kennen.

Er is echter 1 groot probleem. We hebben nog geen coach bij de E1. Ik zou het geweldig vinden als we een speler van 1, 2 of 3 bereid kunnen vinden om dit leuke team te gaan coachen. Trainers hoeft op het momentnog niet, want die zijn er wel. Dus, lijkt het je leuk dit nieuwe team te coachen, laat me dat dan even weten. Als dat niet lukt zullen er om de beurt coaches aangewezen worden bij de mensen die nog niets doen uit deze spelersgroep. Maar een vaste coach is natuurlijk wel zo leuk voor deze enthousiaste kids. Kom eens langs bij een training en zie wat goed ze het al doen?

Rohda E1 Rohda F1
Angela Calore Jazz Rae Megens
Aletta Welker Jaimy ten Have
Bernadette Welker Luca Calore
Stan Heeg Matteo Calore
Gabriël Pinheiro Jayden Musonda
Boaz Evers Julia Pinheiro
Fardous

 

De trainers van deze kanjers zijn: Tessa, Christina, Jelmer Hermes, Maikel ten Have en Karin. Allemaal welkom bij onze gezellige club en we hopen dat jullie er een mooi seizoen van maken.

Overige vacatures bij de jeugd:

Leden voor de wervingscommissie die nu alleen nog uit Stephanie en Karin bestaat. We hebben veel handjes nodig en ook meedenkers om ervoor te zorgen dat de jeugdafdeling blijft groeien. Dat is toch echt een vereiste voor het voorbestaan van onze mooie club. Als dat lukt zullen we gezond 100 worden.