Vanaf zaterdag 15 september  gaan we weer  loten verkopen voor de grote clubactie.

Natuurlijk kunnen we meer materialen gebruiken die de jeugd ten goede komt. We doen het nu tijdelijk met een nieuw, te kleine koffiezetapparaat. De beamer is er mee opgehouden. Geluidsapparatuur wordt aan gewerkt. Dus alle beetjes helpen om geld in te zamelen zodat we wat meer armslag hebben.  Een lot kost €3.–. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (oftewel € 2,40 per lot) naar onze clubkas. Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen (33.000 stuks) en als hoofdprijs € 100.000,–.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig.  Wij werken met:
Contante verkoop:
We verkopen contante loten en ontvangen gelijk geld voor de loten.
Eenmalige machtiging:  De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer in het boekje  en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (het volledige rekeningnummer) aan de lotenkoper. Laat alles in blokletters invullen!
Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje.
Online:Je ontvangt namens grote clubactie Rohda een  e-mail met daarin een link naar onze online verkooppagina. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld. En jij krijgt bericht wie er een lot van je heeft gekocht. Het kan voorkomen dat de mail in je SPAM terecht komt. Daar kunnen wij niets aan doen, dus check rond 15/9 je mail.
Superlot:Met een Superlot worden 50 loten in één keer verkocht. Het heeft een verkoopwaarde van
€ 150,- waarvan 80% naar de club gaat. Kopers kunnen Superloten contant kopen of via eenmalige machtiging. Wilt de koper contant betalen, dan stuurt de Grote Clubactie 50 contante loten naar het adres van de koper. Betaalt de koper per eenmalige machtiging, dan incasseert de Grote Clubactie
€ 150,- bij de koper en staan de 50 lotnummers op het bankafschrift. Ieder verkocht Superlot geeft kans op  het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-!

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan (voorzien van je naam) in bij Karin of Lenie vóór 15 november. Wij zorgen ervoor dat het verder in orde komt. Wil je meer verkopen? Vraag dan om een nieuw boekje.

Verkoop 20 loten en ontvang van de Grote Clubactie gratis entreekaart voor een dagje uit* en een 2eartikel gratis op masita.com!
Help het doel van ons door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Body Worlds, Avontura en/of Optisport*. Ook kun je een 2eartikel gratis bestellen bij masita.com.

*Geldig bij­ Bobbejaanland, Optisport, Avontura en Body Worlds. Bij Bobbejaanland, Optisport en Avontura: 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. Bij Body Worlds: 50% korting. K­ijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op kids.clubactie.nl.

Prijzen voor lotenverkopers; win een Playstation 4 met een spel naar keuze!
Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd t/m 13 jaar en maak kans! De hoofdprijs is een Playstation 4 met spel naar keuze. Er zijn in totaal 212 prijzen! Ga voor meer informatie naar kids.clubactie.nl.

We organiseren ook een eigen verkoopwedstrijd. Ook dit jaar krijgt diegene die minimaal 15 loten verkoopt een lot waarbij je meedingt naar de hoofdprijs. En verder zijn er nog andere leuke prijzen te winnen. Als je 30 loten verkoopt, ontvang je nog een extra lot etc. De trekking van deze prijzen zal plaatsvinden tijdens de rust van een wedstrijd van Rohda 1 in de zaal.

Clinics van topsporters!
Speciaal voor lotenverkopers dit jaar zijn er diverse (sport)clinics te winnen! Van voetbal, turnen en judo tot en met hockey, atletiek, handbal en zelfs een DJ-clinic. Een volledig overzicht vind je op kids.clubactie.nl.

Tip
Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt.

Als je nog vragen hebt mail dan naar groteclubactie@rohda.com

15/9 start met verkoop van contante loten. Uiterlijk 11/12 moet het laatste lot verkocht zijn.

15/9 start met de verkoop via het boekje (uiterlijk 15/11 inleveren)

15/9 start online verkoop. Uiterlijk 23/11 moet dat klaar zijn.

12/12 trekking en vanaf 13/12 kan je op de website www.clubactie.nlde gekochte loten invoeren om te kijken of je iets gewonnen hebt.  De winkans is 1 op 89 met ruim 33.000 prijzen!

Koop hier uw loten Grote Clubactie

http://clubactie.nl/actie/AKCRohda

Wij wensen je heel veel succes en weet dat we je inzet enorm waarderen!

Namens het bestuur,

Lenie