Vlak voor de zomer goed nieuws van het bestuur: vanaf volgend seizoen zijn Laura Dijkhuizen, Jari Luijckx en Bas Groskamp bij Rohda te bewonderen.

Laura Dijkhuizen komt over van het Scheveningse KVS. De 24-jarige dame zet haar zinnen op een plek in het vlaggenschip. Na het wegvallen van Silvana en Amber ten Hulsen en Joni Aurik is het fijn dat er een sterke dame onze selectie komt versterken. Laura heeft haar hele leven, toen zij 4 jaar oud was begon ze met korfbal, bij KVS gespeeld. Na degradatie op het veld naar 1steklasse wilde zij graag op een hoog niveau blijven acteren.

Jari Luijckx komt terug op het oude nest. In de pupillen D verliet hij Rohda om bij KZ/Hiltex te strijden om nationale titels. Dat is gelukt. Met een aantal nationale titels op zak neemt de 17-jarige allrounder toch al een stuk ervaring mee als het gaat om het winnen van prijzen.

De derde versterking is Bas Groskamp. Bas komt over van Rapid uit Haarlem. Hij werd gescout tijdens een wedstrijd tegen Rohda A1, waarin hij indruk maakte door de vele doelpunten. Nu moet hij zijn plekje zien te bemachtigen in de Rohda selectie.

Wij wensen Laura, Jari en Bas heel veel succes en plezier bij onze club!

Namens het Bestuur
René Kruse