Op zaterdag 21 april staat dan eindelijk het reeds eerder aangekondigde evenement op de kalender: Rohda’s Vlooienmarkt .

Overdag is er een grote vlooienmarkt met allemaal tweedehands kleding en andere spullen. Uiteraard wordt er ook aan de inwendige mens gedacht, we hebben een multicultureel aanbod van lekkere hapjes. We starten om 11.00 uur.

Deze activiteit doen we met de hele vereniging, dus met de PAK (jeugd) en de Evenementencommissie (senioren).

Het is de bedoeling op deze dag veel geld op te halen voor de club, de mensen uit de buurt kennis te laten maken met onze vereniging en natuurlijk ook om nieuwe jeugd aan te trekken. We hopen dat iedereen zijn/haar steentje wil bijdragen aan deze dag.

Dus: ruim de zolder lekker op, kijk uw kledingkast eens kritisch door en alles wat u niet meer echt nodig hebt en er nog goed uitziet, kunt u meenemen naar deze dag. We willen geen boeken en dvd’s meer. Dat liep vorig jaar niet goed. Speelgoed en kleding ging erg goed.

De avonden dat er spullen ingebracht kunnen worden zijn dinsdag 17 en donderdag 19 april vanaf 19.00 uur.

We hopen dat er mensen zijn die lekkere hapjes willen maken, die dan verkocht kunnen worden. Alles is mogelijk. We hebben veel nationaliteiten binnen de club, dus een gevarieerd aanbod moet mogelijk zijn. Meld je bij Karin aan als je spullen hebt en/of als je hapjes wilt maken.

We richten ons uiteraard op onze eigen mensen, maar vooral ook op mensen uit de buurt. Maak  allemaal reclame te maken voor deze dag, zodat er een gezellige drukte ontstaat.

Heeft u nog leuke ideeën of mooie prijzen voor de loterij, dan kunt u dat uiteraard ook melden bij Karin.

 

We hebben nog veel vrijwilligers nodig voor deze dag. Meld je dus zo snel mogelijk aan!!!

Zet deze datum snel in je agenda en geef je op bij Karin. Jullie ontvangen binnenkort allemaal de Nieuwsbrief met meer informatie. Vragen: bel Karin: 06-15028175