De kangoeroedagen in 2016 en 2017 waren een groot succes, zoals iedereen weet. Er liepen maar liefst 85 en 70  kids op ons veld die zich uitstekend vermaakt hebben.

Van deze groep hebben we kinderen overgehouden die daadwerkelijk lid zijn geworden en in de F gaan spelen en zo’n 15 kangoeroes die zich elke zaterdag in het zweet werken bij de kangoeroetraining.

Nu hebben we weer een nieuwe wervingsdag gepland en wel op:

ZATERDAG 21 APRIL 11.00-13.00 UUR

Ook willen op deze dag weer een vlooienmarkt houden. Deze is vorig jaar letterlijk in het water gevallen, dus we duimen nu voor mooi weer, zodat we alles buiten kunnen doen. Het belooft weer een gezellige drukte te worden.

Om deze dag te laten slagen hebben we veel handjes nodig uiteraard. Er moeten mensen bij de diverse onderdelen staan bij de kangoeroedag en we hebben veel mensen nodig bij de vlooienmarkt. Geef je op bij Karin als je wil helpen. Iedereen speelt die dag ook gewoon, dus er moet een goed schema in elkaar gedraaid worden.

We willen dan ook iedereen vragen om te helpen, in welke vorm dan ook. Ook de ouders van de jeugd en de kangoeroes roepen we op om te komen helpen. Laat even aan Karin weten of je van de partij kunt zijn.

Ook hopen we dat er weer mensen zijn die lekkere hapjes willen maken die we tijdens de vlooienmarkt kunnen verkopen. Hapjes die je normaal gesproken niet in een sportkantine kunt krijgen.

Laten we er met z’n allen voor zorgen dat het weer een onvergetelijke dag wordt met als resultaat nog meer nieuwe kinderen die bij Rohda komen korfballen en inkomsten voor de hele club. Het gaat goed bij de jongste jeugd, maar stilzitten is geen optie!!!

Voor meer informatie: Karin en Stephanie