Op zaterdag 21 april staat er weer een groot evenement op de kalender:

Rohda’s Vlooienmarkt.

Overdag is er een grote vlooienmarkt met allemaal tweedehands kleding en andere spullen. Uiteraard wordt er ook aan de inwendige mens gedacht, we hebben een multicultureel aanbod van lekkere hapjes.

Deze activiteit doen we voor de tweede keer en weer met de hele vereniging: de PAK (jeugd), de Evenemtenencommissie (senioren) en de Sponsorcommissie.

Het is de bedoeling op deze dag veel geld op te halen voor de club. We hopen dat iedereen zijn/haar steentje wil bijdragen aan deze dag.

Dus: ruim de zolder lekker op, kijk uw kledingkast eens kritisch door en alles wat u niet meer echt nodig hebt, kunt u meenemen naar deze dag.

We hopen dat er mensen zijn die lekkere hapjes willen maken, die dan verkocht kunnen worden. Alles is mogelijk. We hebben veel nationaliteiten binnen de club, dus een gevarieerd aanbod moet mogelijk zijn. Meld je hiervoor bij Karin.

We richten ons uiteraard op onze eigen mensen, maar vooral ook op mensen uit de buurt. Maak  allemaal reclame te maken voor deze dag, zodat er een gezellige drukte ontstaat.

Heb je nog leuke ideeën of wil je komen helpen, meld je dan bij Karin. We hopen veel hulptroepen.

Zet deze datum snel in je agenda en geef je op bij Karin. Jullie ontvangen binnenkort allemaal de Nieuwsbrief met meer informatie. Vragen: bel Karin: 06-15028175