Hoi Allemaal, misschien hebben jullie het al vernomen, maar Suriname is weer aan het korfballen.

We willen Suriname internationaal op de korfbalkaart zetten. Ons eerste doel is om ons te plaatsen voor het WK 2019. Daarvoor moeten we in maart 2018 naar Colombia voor het IKF Pan-American Korfball Championship Tournament om een ticket te bemachtigen voor het WK. En ik ben geselecteerd voor dit team en ga mee naar Colombia!

 

Om de reis naar Colombia te kunnen bekostigen, organiseren we verschillende crowdfundings. Aanstaande zaterdag zal ik in de tijdens de thuiswedstrijden in de Ookmeerhal heerlijke pasteitjes verkopen. De opbrengsten hiervan gaan rechtstreeks naar de Surinaamse Korfbal Federatie. Naast de heerlijke pasteitjes kunnen jullie ook “Vriendjes voor -minimaal- 2 tientjes” worden van de Surinaamse Korfbalfederatie. Voor dit bedrag ontvangen jullie een unieke pin en certificaat en mijn eeuwige dank. Het is zaterdag ook mogelijk om een vrijwillige bijdrage achter te laten.

Steun mij en onze droom!

Lobie,

Stephanie