Zondag 25 maart zal de volgende PAK-activiteit weer worden georganiseerd! We gaan een groot sportfestijn houden in Sportcentrum De Kloek in de Midden-Beemster.We zullen daar van 13.00-16.00 uur zeer actief bezig gehouden worden met o.a. squashen, lasergamen, luchtkussen en nog veel meer te gekke dingen. Ook zullen we met de pupillen gaan bubblevoetballen. Met z’n allen bouncehockey, soccersquash, klimmen en boogschieten. Dat wordt dus echt een spektakel. Ik hoop dat iedereen er veel zin in heeft. Het is alweer 5 jaar geleden dat we dit voor het laatst georganiseerd hebben, dus het is weer de hoogste tijd.

Geef je snel op voor dit evenement bij Karin: 06-15028175.

Ik ga er vanuit dat iedereen vanaf de kangoeroes t/m de A1 deel zal nemen aan dit evenement, dus daar ik rekening mee gehouden! Ik hoop op een grote opkomst. Probeer per ploeg vervoer te regelen. Dan kan eventueel de ene ouder brengen en de ander halen. Als er ouders zijn die willen blijven, dan kan dat natuurlijk ook altijd. Het is de bedoe­ling dat de kinderen gebracht worden om 12.30 uur en rond 16.30 uur ook weer opgehaald worden bij de Kloek.

Indien kinderen geen vervoer hebben, graag een tele­foontje of regel iets met andere ouders.

Ik kan ook nog verklappen dat er een overheerlijk patatje met snack wordt geserveerd, dus ze hoeven thuis met eten niet meer op je te rekenen. Voor het drinken ’s middags moet je zelf zorgen, dus neem wat geld of drinken mee!!! Zaal­schoe­nen en sportkleding is vanzelfspre­kend vereist! Materiaal wordt verzorgd, dus hoeft niet meegenomen te worden.

De eigen bijdrage voor deze fantastische middag is (onge­loof­lijk maar ECHT waar) € 5,00 p.p.!!!!!!! Dit geld kan je reeds nu bij Karin betalen, maar mag ook op de dag zelf. Maar opgeven en wegblijven is toch betalen!

Opgaven heb ik reeds van:

A1: Lieke, Lars, Mischa, Rick?, Damantha?, Kim?

B1: Britt, Noa, Elise, Emily, de mannen twijfelen hier nog. Geen idee waarom?

D1: Lot, Larissa, Lisa, Dilara, Trecy, Kayo, Jamie, Trever en Yunus

D2: nog niet gevraagd

E1: Senna, Vanessa, Abigail, Max, Robin en Ismail?

E2: Noa, Nikki, Lisa, Ronald?

F1: Kayla, Alina, Evan,

Kangoeroes: Jazz Rae, Meysam, Jamie H., Jamie B., Jairo, Sara, Hamza, Adam, Yassin, Gabriel, Julia, Nora?, Echraq? Erika?, Salih?, Luca en Matteo?

Nog vragen? Bel!

 Namens de PAK, Karin: 06-15028175