Hallo allemaal,

Ik zal me even voorstellen, ik ben Cynthia ten Have moeder van Britt (B1) en Senna(E1). Al vanaf mijn zit ik 5e bij Rohda en ben nu 43. Op 25 jarige leeftijd ben ik gestopt met het actief spelen van korfbal, maar sinds dat Britt 5 jaar is en kwam korfballen bij Rohda ben ik weer op het veld.

Mij was gevraagd of ik wilde helpen bij Rohda en dus sinds dit seizoen versterk ik het TCJ. Samen met Job, Errol, Stephanie en Karin brainstorm ik over trainen, trainers/coaches begeleiden en het uitvoeren daarvan. Ik ga de ouders bijstaan met vragen, ideeën en opmerkingen over trainen en andere zaken.

Ik zal vooral de tussenpersoon zijn van ouders en Rohda . Op trainingsavonden en als de kids spelen ben ik vaak te vinden rond het veld. Dus als er iets is, kom naar me toe!

Op een sportief jaar !!!

Cynthia

 

Hi iedereen,

Ook ik zal me even voorstellen; ik ben Job Ammerlaan, 24, en speel dit jaar voor het tweede seizoen bij Rohda in de selectie. Daarnaast hou ik me de afgelopen tijd steeds meer bezig met de technsiche kant van het korfbal, en dan vooral de begeleiding van de jeugdtrainers. De eerste weken bleef ik wat meer achter de schermen, maar misschien heb je me al wel eens zien lopen bij een dinsdagtraining.

Het doel van de TCJ is om de komende maanden ervoor te zorgen dat de trainingen van de jeugd effectiever, maar vooral nog leuker worden! Daar gaan we een aantal dingen voor doen; zo ben ik bijvoorbeeld de hele maand januari bij de dinsdagtrainingen van de D1 aanwezig om te helpen waar dat nodig is. Later in het seizoen zal ik waarschijnlijk ook bij (een aantal van) de andere teams aansluiten. We zullen dan af en toe nieuwe manieren van trainen uitproberen om de trainingen beter en leuker te maken.

Een van de manieren waarop we de trainingen leuker willen maken is proberen om meer focus op de training te krijgen. Hierom willen we vragen of alle ouders die bij trainingen komen kijken op de boventribune willen gaan zitten; zo kunnen alle ouders nog steeds de training en hun kinderen zien, maar is de afstand voor de kinderen tot hun ouders (letterlijk en figuurlijk) wat groter. We zullen hier in de komende weken als proef mee starten, en hopen dat we op jullie medewerking kunnen rekenen!

Mocht je als ouder, speler, trainer of andere persoon vragen hebben over wat hierboven staat, of je hebt ideeën over hoe we de trainingen voor de spelers leuker kunnen maken, schiet mij of een van de andere leden van de TCJ dan even aan! Bij vrijwel alle trainingen of thuiswedstrijden is een van ons gewoon aanwezig, en we staan overal voor open ?!

Ook van mij een goed en sportief jaar gewenst!

Job