De grote clubactie 2017 is weer ten einde! Een aantal maanden lang zijn diverse leden hard bezig geweest om loten te verkopen. Wat is het toch weer super om te zien dat zoveel mensen hun steentje bijdragen om inkomsten voor de club binnen te halen. Als eerste willen we dan ook iedereen die zich ingezet heeft om loten te verkopen en natuurlijk ook de mensen die loten gekocht hebben ontzettend bedanken hiervoor! Dankzij jullie hebben we weer een mooi resultaat behaald.

Met zijn allen hebben we toch maar weer 759 loten weten te verkopen, dit betekent een opbrengst van 1821,60 voor de club! De trekking van de clubactie is ondertussen geweest. Heb je je loten nog niet nagekeken? Doe dit dan snel via deze link: https://lotchecker.clubactie.nl/! Je lotnummer staat op je contante lot, of staat vermeld bij je bank afschrijving.

Zoals van te voren vermeld waren er dit jaar weer prijzen te winnen. Dit jaar hebben we ervoor gekozen om de prijswinnaars VVV-loten te overhandigen. Deze kan je op een heleboel locaties inleveren en zo kunnen de winnaars zelf iets leuks uitkiezen. Er zijn 4 prijzen te verdelen. De eerste 2 zijn voor de 2 loten verkopers met de meeste verkochte loten. De laatste 2 worden verloot onder de loten verkopers die 15 lootjes of meer hebben verkocht. Zoals eerder vermeld krijg je per 15 verkochte loten 1 lootje ( per 30 2 enz.). Wij hebben alles in een bak gegooid en uiteindelijk zijn de volgende winnaars naar voren gekomen:

Meest verkochte loten:

Onze voorzitster Lenie heeft zich wederom weer hard ingezet om loten te verkopen. Uiteindelijk maar liefst 117 stuks en daarmee ver aan kop van de verkooplijst! Zij heeft echter aangegeven niet mee te willen dingen naar een van de prijzen, maar een mooie vermelding mag natuurlijk niet ontbreken.

Prijswinnaars meest verkochte loten:

1 VVV-bon twv €20,-      Lisa van Buuren met 39 loten

2 VVV-bon twv €15,-       Jamie Leenhouts met 37 loten

Overige prijswinnaars:

1 VVV-bon twv €7,50     Kimberley ten Hulsen

2 VVV-bon twv €7,50     Vanessa Simic

Wij willen de prijswinnaars van harte feliciteren. Wij zullen er voor zorgen dat de prijzen zo snel mogelijk jullie kant op komen. Nogmaals: bedankt iedereen voor de inzet! Hopelijk kunnen we volgend jaar weer op jullie rekenen!

De GCA-Commissie