Afgelopen zaterdag 14 oktober speelde de E1 om 10 uur thuis tegen Blauw-Wit. Na de monsterzege van 7-25 bij Blauw-Wit thuis gingen onze spelers met een gevoel van “dat doen we wel even” de wedstrijd in.

Abi was goed op dreef en scoorde de eerste paar punten, maar het bleek toch niet zo makkelijk als we gedacht hadden. Ook Blauw-Wit was lekker aan het scoren en het ging gelijk op. In de tweede tien minuten ging het beter en stonden we na een prachtig schot van Ismail voor. Het bleef wel spannend, en de teams waren goed aan elkaar gewaagd. Na de rust kwam de scheids aan ons vragen wat de kinderen hadden gekregen in de rust, want het ging steeds beter. Ook een van de dames van Blauw-Wit wist nog te scoren met een prachtig afstandsschot. Uiteindelijk wonnen we met 10-5 en konden we het kampioenschap vieren. Met een heerlijk taart, een prachtig tegeltje van teammoeder Cynthia en een heerlijk zakje lekkers van Jennifer werden de kinderen beloond voor hun goede spelen. Nu op naar de zaalcompetitie. Hopen dat het daar ook weer zo goed gaat.