Deze week is het mijn beurt om een voorbeschouwing te schrijven. Ik heb de glazenbol van Job mogen lenen en kreeg een positief gevoel over aankomend weekend! Zou het komen door de vele thuiswedstrijden? Of heeft Rohda wat recht te zetten? Je leest het hieronder..

Rohda 1 – OVVO 1
Het loopt ik Rohda 1 nog wat stroef. Ondanks de winst op Oranje-Wit vorige week, heeft de ploeg nog niet het niveau gehaald die wij als ploeg moeten en kunnen halen. Tegen OVVO kunnen wij het niet permitteren om een slechte wedstrijd te spelen en verwacht daarom dat iedereen met volle 100% de wedstrijd in gaat en even laten zien wat wij als Rohda kunnen! Na een spannende wedstrijd lopen wij in de laatste 10 minuten uit en winnen met 3 punten verschil. 

Eindstand 26-23

Rohda 2 – OVVO 2
Vorige week heeft het tweede een leuke wedstrijd gespeeld tegen PKC 3. Het team lijkt zijn draai te vinden en creëert leuke kansen die koelbloedig worden afgemaakt. Tegen OVVO verwacht ik dan ook een leuke pot met als resultaat eindelijk winst voor Rohda 2!

Eindstand 22-19

Rohda 3 – KVA 3
Met nul punten staat Rohda 3 onderaan. Zaterdag speelt de jonge ploeg thuis tegen KVA  die met 2 punten op de 5e plek staat. Het is daarom een belangrijke stap om zaterdag van KVA te winnen om niet naar beneden te blijven kijken. Gezien de stand en hoge motivatie verwacht ik dat Rohda 3 zaterdag zijn eerste punten pakt!

Eindstand 18-16

Rohda 4 – Woudenberg 2
Het ‘jonge’ veteranen team Rohda 4 staat op een mooie derde plek in het klassement. Ik verwacht daarom niet zoveel problemen aanstaande zaterdag! Ik verwacht in het begin van de wedstrijd een trage start, maar in de tweede helft is iedereen weer scherp en wint Rohda 4 met zekerheid.

Eindstand 21-15

Rohda 5 – AWDTV 4
Een heuse derby voor Rohda 5. Het veteranen team staat op een prima tweede plek. Dat is tevens het hoogst in het klassement vergeleken met de andere senioren teams bij Rohda. Daarmee bewijzen zij nog steeds dat ze hun kwaliteiten niet zijn verloren en een ruime winst pakken op AWDTV met nog 0 punten. 

Eindstand 23-12

EKVA A2 – Rohda A1 
Vorige week is de wedstrijd helaas niet doorgegaan maar juist daarom verwacht ik extra energie en motivatie aanstaande zaterdag tegen koploper EKVA uit Almere. Mocht de onze A1 winnen, dan doen zij mooie stappen om boven in te eindigen! Ik verwacht dat Rohda A1 een spannende pot gaat spelen en het erom gaat spannen wie er met de winst vandaar gaat. 

Eindstand 13-13

Argus B1 – Rohda B1
Tot nu toe wint onze B1 met ruime van hun tegenstanders. Zij staan daarom ook terecht ongeslagen bovenaan en verwacht deze week ook niet anders. Zij zullen weer met ruime cijfers winnen uit bij Argus!

Eindstand 4-12

ZKV D1 – Rohda D1
Het talenten team zit in een moeilijke poule met goede ploegen zoals KZ/hiltex en Groen geel. Zij hebben het daarom ook zwaar in de poule en staan helaas nog onderaan. Ze doen goede zaken als zij tegen concurrent ZKV winnen en daardoor niet meer met 0 punten onderaan staan. Onder leiding van Isabella en Ashley wordt er hard getraind, dus het moet lukken! 

Eindstand 8-9

Blauw-wit E1 – Rohda E1
Weer een Amsterdamse Derby! Rohda E1 moet tegen mijn oude club Blauw-wit, en alleen al daarom moet Rohda natuurlijk gaan winnen! Na de winst op OKV vorige week, verwacht ik dat onze E1 zal doorpakken waardoor zij de eerste plek behouden!

Eindstand 8-5

Rohda E2 – ESDO E3
Na een gelijk spel is Rohda E2 gebrand om te winnen! Als ze winnen staan ze punt voor op ESDO wat heel gunstig is als je op de eerste plek wilt eindigen! Als ik in mijn glazenbol kijk dan zie ik een winst, door een doelpunt in de laatste seconden!

Eindstand 4-3

Rohda F1 – TOP/Quoratio F3
Vorige week heeft onze F1 helaas verloren tegen Sporting west. Daarom zijn zij gebrand om dat niet nog een keer te laten gebeuren! Winnen is niet altijd belangrijk! Het is een leuk team die nog een aantal wedstrijden nodig heeft om er tijdens de wedstrijden te staan, maar mijn glazenbol en ik weten het zeker, binnenkort zullen zij er staan!! Aanstaande zaterdag zullen zij na een spannende pot helaas verliezen.

Eindstand 3-6