Op zaterdag 7 oktober a.s. organiseert korfbalclub ROHDA een Kangoeroedag (spelletjesochtend) voor kinderen van uit groep 1 t/m 4 en een vlooienmarkt voor de koopjesjagers. De Kangoeroedag vindt plaats van 10.00 tot 12.00 uur. Vanaf 11.00 uur start de vlooienmarkt. U bent harte welkom op het sportcomplex van ROHDA aan de Willinklaan 4 in Osdorp.

Tijdens de vlooienmarkt worden er activiteiten georganiseerd om de kinderen te vermaken, terwijl de ouders op koopjesjacht zijn. Op de vlooienmarkt kan men terecht voor kleding, boeken, speelgoed en nog veel meer. Geniet daarnaast van heerlijke hapjes (halal) en drankjes. De kinderen kunnen geschminkt worden. Opgeven voor De Kangoeroedag kan via sbrewster@sportserviceamsterdam.nl.

ROHDA hoopt met dit evenement ouders en kinderen kennis te laten maken met onze club en de korfbalsport. Op deze dag kan men ook genieten van topkorfbal, want ROHDA 1, spelend in de hoofdklasse, treedt aan tegen het sterke DOS. Dus…ROHDA is meer dan korfbal alleen!

Korfballen bij ROHDA?
Wilt u meer weten over korfballen bij ROHDA? Mail dan naar info@rohda.com.