De trainingen beginnen na de schoolvakantie, maar omdat die dit jaar erg laat is willen we graag op dinsdag 22 augustus met de training voor de A1 beginnen. De mensen van de B1 die in het land zijn mogen bij deze groep aansluiten. De training is om 19.30 uur.

Zaterdag 2 september is er een oefenwedstrijd voor de A1 om 10.00 uur in en tegen Huizen A1.

De overige teams beginnen op dinsdag 5 september met trainen. Hun competitie start op zaterdag 9 september. De pupillen trainen weer om 18.30 uur, de aspiranten en junioren om 19.30 uur. De kangoeroes starten op zaterdag 2 september en ook dit jaar weer om 11.00 uur.

We zijn nog steeds op zoek naar trainers!

Er zijn nog geen trainer/coaches bij de B1. We hopen dat er mensen zijn die deze ploeg dit jaar voor hun rekening willen gaan nemen. Een leuke, gezellige en enthousiaste groep die altijd netjes komen opdraven. Voel je hier iets voor? Bel dan naar Errol of Karin.

Ook voor de E-groep zoeken we nog een extra trainer/trainster. Enthousiaste (nieuwe) kinderen die uiteraard goed getraind moeten worden.