Deze week de laatste voorbeschouwing van het seizoen door iemand die helaas afscheid gaat nemen, Mike van de Reep. Benieuwd wie hij laat winnen en verliezen? Lees hieronder de voorbeschouwing.

F1
De laatste wedstrijd wordt een zware dobber tegen een geduchte tegenstander; KVA. De eerste ontmoeting was in het voordeel van KVA 8-4 Dit weekend wel een verbetering maar ik denk nog niet genoeg. een klein verlies. 4-6

E1
Dit wordt een Spannende wedstrijd tegen OVVO. Het zal een lange tijd gelijk op gaan maar OVVO zal het laatste gedeelte de punten binnen slepen. 4-5.

D1 een lastige thuiswedstrijd tegen De koploper sporting west. De thuisploeg zal alles geven om de laatste wedstrijd van het seizoen mooi te beëindigen. Kleine overwinning 7-6

De A1 moet deze week tegen EKVA. Als de A1 de lijn kan doortrekken van afgelopen weken voorspel ik een zakelijke overwinning 17-14.

Het 3e heeft de belangrijkste wedstrijd voor de boeg. Het team speelt tegen Dalto. De eerdere ontmoeting was in nipt voordeel van Dalto. Dat zal de Amsterdammers niet weer overkomen. Ze behalen 2 punten en spelen zich veilig. 17-15

Het team van het jaar Rohda 2 heeft een mooi seizoen gehad. Zaterdag spelen ze tegen de nummer 2 van de poule Nieuwerkerk die zal moeten winnen om nog kans te maken op het kampioenschap. Terwijl er voor Rohda niks meer op het spel staat. 2e verliest 18-21

Het vlaggenschip treed aan tegen SDO. De Kamerikkers zullen er alles aan doen om degradatie te voorkomen. Helaas laat ons vlaggenschip dat niet toe. Een mooi afscheid voor een aantal spelers betekent dat ze er vol voor zullen gaan en de punten in Amsterdam zullen blijven 1e wint 24-21.

Groet,
Mike