Het lijkt over en uit na de nederlaag  thuis tegen OVVO. In theorie is uiteraard alles nog mogelijk maar als je kijkt naar het vertoonde spel en vooral naar de uitstraling en de manier van spelen dan lijkt het er heel erg op dat de spirit uit het team verdwenen is.

De wil is er nog wel maar we missen net dat beetje extra power om duels te winnen en om de tegenstander het idee te geven dat er bij ons weinig te halen valt. Zo ook tegen OVVO dat toch echt geen wonderploeg meer is maar dat wel liet zien te willen vechten voor de punten en die ze dan ook uiteindelijk terecht mee naar huis namen. Vanaf de allereerste minuut was het al snel duidelijk dat het hem niet ging worden vandaag. Heel kort in de beginfase hebben we nog heel; even voor gestaan met 3-2 en met 4-3 maar dat was het dan ook wel. Net als vorige week bij DeetosSnel werd het daarna weer een achterstand van een paar punten. Even leken we bij 7-8 weer terug in de wedstrijd te komen, maar OVVO counterde direct en voor we het wisten was het al weer 7-11. Zo dramatisch als bij DeetosSnel werd het dit keer niet bij rust (10-15) maar in de eerste drie, vier minuten na de rust besliste OVVO al de wedstrijd door de voorsprong uit te breiden tot 10-19.

Er werden daarna een aantal wissels toegepast waarbij we dan toch nog iets van vreugde mochten proeven, want één van de invallers was Kenny die daarmee na lang blessureleed gelukkig weer zijn rentree maakte. En met de invallers keerde er ook weer wat elan terug in de ploeg. Maar het was allemaal veel te laat. We wisten ons nog wel terug te knokken tot 19-22 met nog 6 minuten op de klokken, maar OVVO speelde het heel slim. Ging lange aanvallen spelen, scoorde niet meer terwijl wij echt nog wel de mogelijkheden kregen om nog dichterbij te kruipen, maar jammergenoeg werden de mooiste kansen van 2 à 3 meter gemist. En dus ging een wedstrijd verloren die toch echt gewonnen had moeten worden wilden we nog mee doen om de bovenste plekken.

Volgende week naar Avanti. Ik hoop van harte dat jullie dan wel weer dat kunnen brengen wat de afgelopen wedstrijd gemist werd. Anders gaat het seizoen toch wel op een hele zure manier als een nachtkaars uit.

Onze doelpuntenmakers deze week waren: Silvana 5, Mike 4 (2 sw), Fred 3, Job 3 (1 sw), Amber 2, en Fleur 2.

Tot volgende keer, Adri

Bekijk hieronder de actiefoto’s van Rohda 1 en 2, gemaakt door Theo Aurik:

[foogallery id=”9454″]