Na een weekend met thuiswedstrijden is het tijd voor de nabeschouwing. 11 van de 16 punten zijn behaald afgelopen weekend.

Rohda F1

Onze f’jes hebben zichzelf overtroffen! Geen gelijkspel maar een dikke overwinning van 11-3 voor de f’jes. Goed gedaan!

Rohda D1

De D1 heeft de overwinning zeker waargemaakt! Met wel 16 tegen 0 heeft onze D de 2 (zeker verdiende!) punten in Amsterdam gehouden.

Rohda C1

Hier ben ik zeker de fout ingegaan. De C1 won afgelopen zaterdag met 8-7 van Sporting-West. Het was een spannende wedstrijd waarbij de wedstrijd bijna eindigde met een gelijkspel, maar op het laatste moment maakte Kadir de 8-7 met een prachtig afstandsschot.

Rohda A1

Toch ook nog een wedstrijd goed voorspeld. Ondanks de winst was dit niet onze beste wedstrijd. Wat met de eerste helft begon als een goede wedstrijd, zo begon de tweede helft alsof we vergeten waren hoe we moesten korfballen. Maar wel gewonnen, dus verder eigenlijk niks over te zeggen.

Rohda 4

Wat ik voorspelde als een gewonnen wedstrijd, eindigde met een gelijkspel. Helaas weer geen goed voorspelde wedstrijd, maar toch één punt in Amsterdam gehouden!

Rohda 3

Ook hier voorspelde ik een gewonnen wedstrijd die eindigde in een gelijkspel. Ik heb helaas de wedstrijd zelf niet gezien omdat deze gelijk begon met mijn eigen wedstrijd, maar toch weer die ene punt in Amsterdam.

Rohda 2

En nog een verkeerd voorspelde wedstrijd. Ook voor het 2e voorspelde ik een overwining. Maar deze wedstrijd eindigde met 12-12.

Rohda 1

Ook ons 1e kon niet op tegen OVVO. Weer voorspelde ik een overwinning, maar deze eindigde met een verlies van 19 tegen 23. Maar niet getreurd, er stond na de wedstrijd een barbecue op het programma, zodat het verlies even vergeten kon worden.

Zoals uit deze nabeschouwing blijkt is het voorspellen mij niet helemaal goed afgegaan. Ik ben stiekem wel een beetje blij dat ik geen push ups heb beloofd, want dat had voor veel spierpijn gezorgd ;).

Groet,

Nienke