Tegen het eind van het zaalseizoen heeft Ruud Willemsen aangegeven dat hij aan het eind van het seizoen wilde stoppen als trainer/coach. Ruud heeft benadrukt dat deze beslissing uitsluitend te maken heeft met zijn privé omstandigheden (Sophie en Ruud zijn in blijde verwachting van hun 1e kind!). Wij betreuren dit besluit uiteraard, maar willen Ruud hartelijk bedanken voor zijn inzet de afgelopen 2 seizoenen en hopen dat hij erin zal slagen ons vlaggenschip op het veld naar het hoogste niveau te brengen. Dat zit er nog altijd in!

Als bestuur moesten wij dus vrij laat op zoek naar een geschikte trainer/coach voor onze 1e selectie. Wij zijn bijzonder blij en trots dat wij kunnen melden dat het ons gelukt is om de succestrainer van de voorgaande 3 seizoenen nogmaals te strikken. Dit betekent dat de Johan Cruijff van het korfbal, Taco Poelstra, het komende seizoen weer langs de lijn te bewonderen zal zijn.

Imre Kaptein die aan een uitstekend 1e seizoen bezig is met ons behoorlijk verjongde 2e, gaat wel lekker door en zal samen met Taco de selectiekar gaan trekken.

Wij werken nog hard aan verdere completering van zowel de staf als de selectie en zullen een ieder weer informeren, zodra er nieuws te melden is.

Namens het Bestuur,

René Kruse