Rohda is meer dan korfbal alleen. Deze slogan gebruiken we bij Rohda al een aantal jaren, maar de laatste tijd lijkt het of we dat een beetje vergeten zijn……..

We proberen buiten het korfballen om veel activiteiten te organiseren, juist omdat dat een extra aantrekkingskracht voor onze vereniging kan zijn, maar vooral omdat wij het belangrijk vinden om naast het veld ook goed met elkaar om te gaan.
Soms hebben we echter het gevoel dat we bij het organiseren van activiteiten heel veel moeite moeten doen om de kinderen en de ouders enthousiast te krijgen. Wij vinden het super leuk om van alles te organiseren, maar dat is alleen maar leuk als er ook een goede respons is!

Er staat weer een aantal leuk dingen voor de deur en het zou leuk zijn als IEDEREEN zich daarvoor opgeeft, want hoe meer deelnemers hoe gezelliger het is!

Hieronder de aankomende activiteiten op een rijtje:

In het Pinksterweekend (2 t/m 5 juni) gaan we ons we weer goed vermaken tijdens ons eigen Pinksterkamp. We gaan naar de kampeerboerderij in Ermelo en het wordt een geweldig weekend met leuke activiteiten en genoeg tijd om lekker te luieren, te loungen, te chillen etc. Dit weekend is voor iedereen vanaf de junioren. Kinderen mogen uiteraard ook mee, maar dan onder begeleiding van een ouder. We hopen op een grote groep ouders met kinderen, zeker ook alle nieuwe ouders die we bij de club hebben mogen begroeten

Op zaterdag 10/11 juni organiseren we voor de jeugd het geweldige Heldenweekend in Friesland. Alle jeugd gaat mee kamperen. We hebben al veel opgaven, maar dat moeten er eigenlijk nog wel meer worden, dus geef je ook hiervoor snel op.

En dan als klapstuk voor de jeugd: het zomerkamp van zaterdag 26 augustus tot vrijdag 1 september. Ook dat houden we weer in de kampeerboerderij in Ermelo. Vanaf 6 jaar mag iedereen mee. Je mag een hele week (zaterdag tot vrijdag), maar je kan natuurlijk ook 1 dag of 2 dagen mee. Je kan per dag bekijken of je nog wil blijven. Zo kan je dus ook rustig wennen. De kangoeroes mogen allemaal 1 nachtje mee, dat was vorig jaar al erg vermoeiend, dus daar laten we het dit jaar waarschijnlijk ook bij.
Kortom: we gaan er met z’n alleen een geweldig seizoenseinde van maken met druk bezette activiteiten.

 

Mocht je meer willen weten, dan kun je altijd bij mij terecht. Bel me (06-15028175) of mail: karin.spierings@upcmail.nl of mail naar