Hoi allemaal, ook ik heb me door Sherida laten overhalen een voorbeschouwing te doen. Toch denk ik dat de meeste verbaasd zullen zijn dat ik dit ook nog kan ,sta namelijk bekend om het ‘zullen we het nog maar herhalen Isabella’  Toch laat ik mij niet kennen en ga voor de week de voorspellingen doen!

Kangoeroes: Onze lieve maar ook zo ondeugende kangoeroetjes mogen weer lekker vroeg aan de slag ! Ze zullen de trainers weer met een lach de ochtend laten verlaten!

Rohda E1: De E1 speelt later dan ze gewend zijn, ze hebben nu goed kunnen uitslapen en zullen hun inval coach Tessa  niet teleurstellen ! Ik denk dat als alle dames en heren samen werken en ze sterk blijven verdedigen ze het Ovvo E4 nog heel lastig kunnen maken!

Rohda D1: Ook mijn eigen teampje die ik al 3 jaar trainen geef moet zaterdag laat aan de bak, ze zullen moeten bikkelen tegen de nummer 1 Maar ik ken mijn team en wij kunnen knallen wanneer het nodig is, als de dames zo goed verdedigen als ze dat laatste paar weken doen maak ik me over de tegen doelpunten geen zorgen! Hoe de doelpunten komen is soms nog een discussie puntje in de groep volgens Dilara en Youness is het vrij rennen ipv vrij lopen ze nemen alles altijd zo serieus , dus nu voor hun scoren !!!! Misschien helpt het ! Ik hoop op een gelijk spel.

Rohda C1: Onze C1 moest vorige week ook tegen Fuducia , we staan tot de rust mooi voor al krijgen we toch wel wat verdedigde balletjes tegen jammer .. 2e helft ging de scheids in ons nadeel fluiten en verloren we in de laatste minuten, deze week gaan we ze gewoon laten zien dat we geen scheids nodig hebben en zullen we dan ook gewoon winnen!

Rohda A1 is nog een weekje vrij ze kunnen nog even bijkomen van hun skivakantie!

Rohda 4 is ook vrij!

Rohda 3: Rohda 3 moet tegen blauw -wit 5 en gaat net als vorige week gewoon weer winnen van onze stadsgenoten.

Rohda 2: Jaaaa en dan mijn eigen team, vorige week hebben we laten zien dat wij zelfs met Julian in het veld kunnen winnen. Dus deze week met Julian op de bank (toppertje) zullen we laten zien dat we ook deze week kunnen winnen en afsluiten met een mooie welverdiende 3e plek! Met Joni en Jelle als onze topschutters maken we de makkelijke punten. Chris maak de gele lijn doelpunten! Enzo, Jeff en Amy maken er een mooie show van Cenne zorgt dat we lang kunnen aanvallen en ik, jaa ik ben opvulling hahaha…

Rohda 1: Ook Rohda 1 moet tegen Unitas, zoals vorige week gezien, werd er in 1 vak goed aangevallen en werden er dus ook doelpunten gemaakt. Verdedigend was nog niet altijd alles scherp, terwijl wij in het andere vak zagen dat er super goed verdedigd werd en de doelpunten minder goed vielen. Als ze ons nou deze week beloven dat we van allebei een beetje aan elkaar geven dan trekken wij de wedstrijd zo naar ons toe!

Groet,
Isabella