Dit jaar organiseren we wederom een fantastisch Pinksterweekend. We vertrekken op vrijdagavond 2 juni naar Ermelo waar we een mooie locatie hebben gevonden om er een onvergetelijk weekend van te maken. Op maandag gaan we in de middag weer huiswaarts.

Het eerste jaar hadden we 50 mensen mee, vorig jaar 40, dus tijd om het aantal weer op te schroeven naar minimaal 50. We hebben ook een groter kamphuis, dus hebben ook echt veel mensen nodig.  Hierbij dus de uitnodiging en het dringende verzoek om je op te geven voor dit unieke weekend.

Het thema dat voor dit jaar is gekozen is: CARNAVAL.
Mocht je nog leuke spulletjes hebben om het kamphuis mee te versieren, dan horen we dat uiteraard graag.

Het is voor iedereen vanaf 16 jaar. Kinderen onder de 16 jaar mogen uiteraard mee, mits begeleid door een ouder. We hopen dat ook veel ouders van onze jeugd (met de kids of zonder) met ons meegaan dit weekend, zodat ze nog meer het Rohda-gevoel krijgen.

We hebben nu de regel ingesteld dat op twee betalenden volwassenen 1 pupil gratis mee mag. Als er twee kinderen mee gaan per gezin, dan wordt daar ook een prijs voor gemaakt.

Dus alle ouders van onze junioren, aspiranten, pupillen en kangoeres zijn hierbij van harte uitgenodigd om dit feest mee te maken.

Het is een weekend met lekker eten, feesten, spelletjes en gewoon veel gezelligheid.
Je betaalt circa € 70,–. Hiervoor krijg je 3 overnachtingen, 3x ontbijt, 3x lunch en 2x avondeten. Dat is toch geen geld! Alleen de drankjes moeten apart afgerekend worden, maar die zijn tegen inkoopsprijs, dus ook daar kan je je geen buil aan vallen.

Het definitieve kampbedrag hangt af van het aantal deelnemers. Hoe meer er mee gaan, hoe goedkoper het wordt! 🙂

 

Mocht je twijfelen, kom dan even naar me toen, dan kan ik die twijfel weghalen 😉

Ik hoop op een grote groep, want hoe meer zielen hoe meer vreugd. En in juni mogen we toch wel op lekker weer rekenen 🙂

 

Dus: geef je snel op bij Karin: 06-15028175.

 Opgaven heb ik reeds ontvangen van:

Rene en Denise, Elvira, Anja, Tessa, Mandy, Ashley, Stephanie, Nienke, Ivar, Sherida, Jeffrey, Enzo, Julian, Katja, Demi, Sylvia en René, Christina (?), Damantha.
Uiteraard kan je er ook voor kiezen 1 of 2 dagen te komen. Niets moet, alles magJ

 

Namens de organistie: Ruud, Marco, Karin en Karin.