Dan moet ik ook nog een nabeschouwing schrijven natuurlijk. Aangezien ik geen voorspellingen heb gedaan valt er niet veel te vergelijken.

Mocht je geïnteresseerd zijn in de uitslagen van de ROHDA teams, dan adviseer ik je gewoon op de site te kijken bij de teampagina’s.

Gebeurde er dan helemaal niets bijzonders?  Nou, ik heb dit weekend een kast in elkaar gezet. Nee Cenne,  niet die kast, maar mijn nieuwe kledingkast. Uren zwoegen, schelden en met een bouwvakkers naad door m’n woning lopen. Ik ben nog nooit zo trots geweest.

Dan gebruik ik dit stukje ook nog voor een aantal zaken die ik belangrijk vind.
Heeft iedereen de vrijwilligers vragenlijst al ingevuld? Het maakt niet uit of je al wat doet of juist niet, wij zouden het erg appreciëren als jullie het zouden invullen. Binnenkort wordt er meer duidelijk maar op dit moment zijn wij nog vooral bezig met het verzamelen van de informatie. Mocht je toch nu al vragen hebben, spreek mij gerust aan.  Je vindt de vragenlijst hier.

Donderdag speelt ROHDA 1 om 20:30 uur in de Ookmeerhal (heet het eigenlijk nog wel zo?) een belangrijke wedstrijd, wij zouden jullie steun goed kunnen gebruiken. Om even onduidelijkheid te voorkomen heb ik het opgezocht. Het is Sportcentrum Ookmeer en als je het nou nog niet snapt, wat ik kan begrijpen. We spelen thuis. Vraag je ouders of je mag komen kijken. Dat scheelt ook weer, dan hoef je ook niet na GTST naar bed.

Ik heb het lekker kort gehouden. Hopelijk zie ik jullie donderdag allemaal langs de lijn.

Groet,
Fredje