Sherida heeft mij gevraagd om deze week de voorbeschouwing te schrijven en natuurlijk heb ik ja gezegd. Leuke stukjes schrijven is niet per definitie mijn expertise en dus daar zit ik dan om 00:30 uur te peinzen over wat ik in de voorbeschouwing ga neerzetten.

Ik heb natuurlijk al lopen verkondigen dat ik niet aan voorspellen doe en kan het mezelf helaas dus niet makkelijk maken. Anders had ik vermoedelijk voorspeld dat alle ROHDA teams zouden winnen. Als we er al niet in geloven dan gebeurt het zeker niet. Zoals Joel Beukers zou zeggen, “WE GAAN VOOR GOUD.” Daarnaast spaar ik tegenwoordig karma punten, dus ik ben lekker met een positieve houding ervoor gaan zitten.

Kangoeroes
We beginnen natuurlijk met de aller kleinste, ik kan me eigenlijk niet meer herinneren wanneer ROHDA voor het laatst zoveel kleintjes had. Dik compliment naar alle mensen die hebben geholpen met het werven en natuurlijk aan de trainers die ervoor zorgen dat ze iedere week weer terug komen.  Ik heb ze zelf nog nooit gezien maar als ik de verhalen moet geloven is het iedere week dolle pret tijdens de training.

Rohda F1
Ik kon eigenlijk niets terug vinden over onze F1 op de site. Daar moet natuurlijk even wat verandering in komen en ik stel voor dat iemand een mooie teamfoto van ze maakt zaterdag. Dit zodat wij onze toekomstige sterren een mooi plaatsje kunnen geven op de ROHDA site.  De wedstrijd doet er eigenlijk niet toe, vooral veel plezier hebben en goed naar jullie trainers luisteren dan kan ik op mijn oude dag nog mooie avonden in Sportcentrum Ookmeer beleven terwijl jullie schitteren.

Rohda E1
Helaas ging hun wedstrijd niet door. Zij waren natuurlijk wel op de site te vinden. Dat kan ook niet anders met drie van die ijdele trainers.

Rohda D1
De D1 trapt af in de Ookmeerhal en zijn nu al famous. Zappsport komt filmen en maakt een leuke reportage over het team. Belangrijkste is dus dat je haar goed zit!! Zou het niet top zijn als er langs de kant heel wat publiek aanwezig zou zijn om ze aan te moedigen? De wedstrijd begint om 13:05 uur in Sportcentrum Ookmeer.  Ik heb even de teamfoto bekeken en deze zag er ieder geval al top uit, dus dat moet vast goedkomen op tv.

Rohda C1
Dit stukje schrijf ik op vrijdag, de rest had ik al ’s nachts afgemaakt. Sherida zit als een pitbull – die maar niet los wil laten – achter mij aan om het stukje in te leveren. Ik heb maar weer de teamfoto erbij gepakt en zie een aantal bekende gezichten. Kim en Amy als trainsters zegt mij dat jullie vermoedelijk niet veel lopen maar wel goed kunnen schieten. Aan het aantal doelpunten bij de stand te zien klopt het goede schieten ieder geval. Ik ga zaterdag goed opletten zodat ik de volgende keer nog meer zinnigs kan neerzetten. Make me proud!

Rohda A1
Er is al best wat geschreven over de A1 en ook met betrekking tot het niveau. Nou jongens en meisjes, van korfbal A-hoofdklasse komt er geen brood op de plank,  er zijn nog tal van andere uitdagingen in het leven. Daarnaast moet je je nooit laten tegenhouden door wat andere van je denken. Ik weet toevallig, dat er in het 1ste  er in ieder geval 1 speler zit waar nooit iemand het van had verwacht 😉  Als laatste tip, ik zou niet al teveel van Jelle overnemen, maar  goed opletten hoe die jongen schiet en dan worden de wedstrijden vanzelf binnengesleept.

Rohda 4
Ik heb geen helden in het korfbal simpelweg omdat ik er vroeger nooit op die manier mee bezig was, maar als dan toch wat mensen moet benoemen waar ik bewondering voor heb spelen die in ROHDA 4. Van Marco die op zijn oude dag het nog iedere tegenstander lastig maakt tot mijn trainsters uit de A1 die je achteraf pas leert waarderen.  Lekker ontspannen balletje gooien zaterdag dan komt het helemaal goed.

Rohda 3
Met een trainersbank duurder dan die van het eerste beginnen zij iedere wedstrijd vol met passie. ROHDA 3 is een aantal jaar een beetje het buitenbeentje geweest van de club maar ik zie nu alleen maar mensen die vooral plezier hebben met elkaar.  Ik denk dat voor een club als ROHDA het uitermate belangrijk is om ook de mensen te boeien en binden die niet( in een keer) de overstap maken naar de selectie.  Ga zo door.

Rohda 2
Rohda twee heeft mijn wijze woorden niet nodig. Jong talent gemixt met oude en hele oude rotten. Toch nog een kleine toevoeging richting de lezers.  Deze mannen en vrouwen verdienen  meer publiek. Mocht je dus zaterdag toch al in de zaal zijn blijf dan vooral even zitten voor deze toppers.

Rohda 1
Gaat niet door.. Dus jullie kunnen Fredje niet zien vlammen.

Groet,
Fredje