Ik wil mezelf natuurlijk niet op de borst kloppen, maar de Meestervoorspeller heeft zijn naam toch zeker eer aan gedaan, want:

De Kangoeroes
Waren inderdaad in grote vorm, dus dat waren de 1e 2 punten voor de Meestervoorspeller.

ROHDA F1
Deze wedstrijd eindigde in een fantastische 8-8 (wat een debuut voor allen) en na afloop was een ieder het erover eens dat deze wedstrijd alleen maar winnaars kende, dus weeer 2 punten erbij.

ROHDA E1 / D1 en C1
De respectievelijke tegenstanders van de E,D en C kwamen niet opdagen, dus lijkt mij dat met 3 x 5- 0 de Meestervoorspeller er weer 6 punten bij heeft. Tussenstand dus 10 punten!

ROHDA A1
Ik kwam de hal binnen bij een 6 – 1 voorsprong en had de 2 punten al bijgeschreven. een compleet onverklaarbare (en dus onvoorspelbare) 20 minuten kostte de A1 de punten en lieten ze ook de Meestervoorspeller in de kou staan.

ROHDA 4
Niet alleen de uitslag goed voorspelt, maar ook de terugkeer van Moeder Amber na rust goed ingeschat. Eigenlijk een bonuspunt, maar ik hou het bescheiden op een tussenstand van 12!

ROHDA 3
Andermaal een uitstekende inschatting en jammer dat de “buzzerbeater” voor de 30e werd afgekeurd. 12 + 2 = 14 punten!

ROHDA 2
Ook het 2e deed wat de Meestervoorspeller had voorspeld en met deze 2 heerlijke en cruciale punten, staat zijn totaal op 16 met alleen het 1e nog te gaan!

ROHDA 1
Helaas, helaas. Een totale offday van ons vlaggenschip gooit stof in de glazen bol. Dit kon niemand zien aankomen en de verklaring is ook nog niet gevonden. Geluk bij een ongeluk verloren de concurrenten voor plek 2 ook, dus de play off is nog altijd binnen bereik.

Ik ben enigszins uitgelachen om mijn optimisme maar met 16 punten van de voorspelde 18, durf ik wel te voorspellen dat niemand dat beter gaat doen dit jaar.

Groet,
René