Beste mensen,

Dit jaar organiseren we wederom een fantastisch Pinksterweekend. We vertrekken op vrijdagmiddag/avond 2 juni naar Ermelo waar we een mooie locatie hebben gevonden om er een onvergetelijk weekend van te maken. Op maandag gaan we in de middag weer huiswaarts.

Het eerste jaar hadden we 50 mensen mee, vorig jaar 40, dus tijd om het aantal weer op te schroeven naar minimaal 50. We hebben ook een groter kamphuis, dus hebben ook echt veel mensen nodig. Hierbij dus de uitnodiging en het dringende verzoek om je op te geven voor dit unieke weekend.

Het is voor iedereen vanaf 16. Kinderen onder de 16 mogen uiteraard mee, mits begeleid door een ouder. We hopen dat ook veel ouders van onze jeugd (met de kids of zonder) met ons meegaan dit weekend, zodat ze nog meer het Rohda-gevoel krijgen.

Het is een weekend met lekker eten, feesten, spelletjes en gewoon veel gezelligheid.

Je betaalt € 75,–. Hiervoor krijg je 3 overnachtingen, 3x ontbijt, 2x lunch en 3x avondeten. Dat is toch geen geld! Alleen de drankjes moeten apart afgerekend worden, maar die zijn tegen inkoopprijs, dus ook daar kan je je geen buil aan vallen.

Mocht je twijfelen, kom dan even naar me toen, dan kan ik die twijfel weghalenJ

Ik hoop op een grote groep, want hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Dus: geef je snel op bij Karin: 06-15028175