De sponsorcommissie heeft nieuw leven geblazen in Sponsorkliks; een manier om eenvoudig en snel geld te verdienen voor de club. Vanaf november brengen wij Sponsorkliks meer onder de aandacht via Facebook en het werpt zijn vruchten af.

Maar liefst 39 aankopen werden er in november gedaan die ROHDA in totaal €77,73 opleverde. 

39 aankopen is een Sponsorklik record bij ROHDA. Het bedrag van €77,73 echter niet. In november 2014 verdiende ROHDA al een keer €163,- met 12 aankopen! Hoe dat komt? Niet elke aankoop levert evenveel op en niet elke webwinkel gebruikt dezelfde commissie percentages. Daarom willen wij een aantal interessante webwinkels onder de aandacht brengen die ROHDA veel geld op kunnen leveren. 

Hotels, vluchten en auto huren
Wist je dat een hotel boeken via Booking.com ROHDA veel geld op kan leveren? Booking.com heeft ROHDA de laatste jaren veel geld opgeleverd. Boek dus jouw hotel
  op Booking.com via Sponsorkliks. Op www.expedia.nl kun je hotels en vluchten boeken + een vakantieauto huren. 11% van jouw aankoopkosten gaat naar ROHDA. Wil je nog weg in de kerstdagen? Boek dan via https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=3543 en kies voor Booking.com of Expedia. 

Zorgverzekering afsluiten levert ROHDA €25 op
Sluit je via Sponsorkliks en Independer een zorgverzekering af, dan levert dat €25 op voor ROHDA. Bekijk dus snel of jij nog wel bij de juiste zorgverzekering zit en als je overstapt, doe dit dan via Independer. Dan krijg je er ook nog een gratis tandongevallen-verzekering bij.

Kerstshoppen via Sponsorkliks
Als november de maand is van de Sinterklaas aankopen, dan is december de maand van de kerstcadeaus. Vergeet dus niet via Sponsorkliks te shoppen op Zalando, Wehkamp, Urban Outfitters, Hunkemöller, Asos, Ici Paris XL, Cool Blue, Media Markt, Bart Smit en nog veel meer. 

Hoe werkt het ook alweer?
Ga naar 
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=3543, kies de winkel waar je wilt shoppen en reken af. Voor de duidelijkheid: kopen via Sponsorkliks brengt geen extra kosten mee voor de koper.